TALAS´A 7/24 KÜTÜPHANE

28.03.2017 15:38:06

Talas´a yapılacak olan 7/24 kütüphane için proje çalışmalarında sona gelindi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´ten yeni bir kütüphane yatırımı daha geliyor. Kayseri´ye 800 kişilik kütüphaneyi kazandıran, Belsin Kütüphanesini kapasitesini iki kat artırarak modern bir kütüphane haline getiren, restorasyonu yapılan Meryem Ana Kilisesi´nde Türkiye´nin en prestijli kütüphanesi için çalışmalarını sürdüren, kent merkezinin yanı sıra İncesu ilçesine de modern bir kütüphane kazandıracak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Talas´a da 24 saat açık bir kütüphanenin yapımı için çalışmalara hız verdi.
Talas 7/24 Kütüphanesi için hazırlanan projenin sunumu yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e yapılan sunuma Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile bürokratlar da katıldı. 5 bin 810 metrekare kapalı alanı bulunacak olan kütüphane bütüncül bir eğitim alanı olarak planlandı. 7/27 Kütüphanesi, çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapabilecek nitelikte çok fonksiyonlu ve çok amaçlı bir yatırım olacak.
Büyükşehir Belediyesi Talas 7/24 Kütüphanesi´nin projesi kısa süre içinde tamamlanacak. Projenin tamamlanmasıyla en kısa sürede ihalesi yapılarak Talas ve Kayseri için çok önemli bir tesisin daha temeli atılacak. (Kurum Haberi)



Anahtar Kelimeler: TALAS KÜTÜPHANE