TAKİPÇİSİYİZ!

28.11.2015 11:55:12

Melikgazi İlçe Başkanlığına sayılı günler kala adaylar adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. CHP Melikgazi İlçe Başkanlığı´na Aday olan İbrahim Kaan, ilçe binasında adaylığını açıklamak için basın toplantısı düzenledi.

 

Toplantıya CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, Başkan adayı Ergün Canbulat CHP Milletvekili Adayı Tülin Temel´in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

?Hizmet için meydan burası?

 İki ilçe başkanı adayını aynı anda burada görmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, ?Ben ağabeyleri olarak önlerini açtım buyurun meydan dedim. Hizmet için meydan burası. Yapılacak seçimlerde de ikisine de başarılar diliyorum. Her konuda yardımcı olmak için hazırım. Hangisi kazanırsa benim başkanımdır, kucaklamaya hazırım. CHP´nin ilgiye ve yardımlaşmaya ihtiyacı var? dedi.

 

?Bugünler iyi günler değil?

İki tane aslan gibi adayımız var diyen Mustafa Ayan ise, ?Başlarında örnek olmuş mevcut bir ilçe başkanımız var. Özlem çektiğimiz günler bugünler. Genç arkadaşlarımız bir yerlere talip olmalı. Bu seçimin kaybedeni yok. Zor ve olağanüstü günlerden geçiyoruz. Bir Cumhurbaşkanı çıkıp onu onun yanına bırakmayacağım diyor ertesi gün bir yargıç uluslararası şöhreti olan kendini kanıtlamış iki gazeteciyi tutuklama talebiyle yargılayıp tutukluyor. Bugünler iyi günler değil. Kurtuluşumuz sadece CHP´dir. CHP bu ülkenin kurucusudur. Bunun içinde bizim sevgi, saygı ve dayanışma ile bireysel hesaplarımızı bir kenara bırakarak toplumsal hesabımızla bu partinin içinde olmak zorundayız. İki tane genç arkadaşımızın aday olması neyi ortaya çıkarttı biliyor musunuz sevgi, dayanışma ve saygıyı ortaya çıkarttı. Hep böyle götürün. Başımızda ki beladan kurtulacağız. Susmak, geri adım atmak, korkmak yok. Bu partinin içinde ki inanç bunu gerektiriyor. Eğer CHP´li olmak onurunu taşıyorsak genç kardeşlerimizin de önderliğinde onların arkasında olarak bu işi sonuna kadar götürmek zorundayız? şeklinde konuştu.

 

?Bu yarışın tek galibi CHP olacaktır?

Son olarak söz alan Melikgazi İlçe Başkanı adayı Av. İbrahim Kaan, CHP olarak basın özgürlüğünü her zaman savunduklarını ve yanında olduklarını ifade ederek şu şekilde konuştu: ? Bir ülkede basın mensupları ne kadar özgürse bireylerde o kadar özgürdür. Bundan sonra da basın özgürlüğünün takipçisi olacağız. Türkiye tarihinin en zor günlerinden geçiyor. 13 yıldır Türkiye´yi tek bayına yöneten, ama hiçbir soruna çözüm üretemeyen AKP vatandaşı dışlayan, yandaşa dayalı çözümleri ile mevcut sorunları kronik hale getirmiştir. Sıfır sorun iddiası ile çıkılan yolda, Türkiye´nin komşuları sıfırlanmış, sınırları ateş çemberine çevrilmiştir. Geldiğimiz nokta AKP´nin sorunsuz devir aldığı dış politika çökmüştür. Son seçim bildirgesini gençlere adayan genel başkanımızdan da feyz alarak, sorumluluk almamız gerektiği bilinci ile 6 Aralık tarihinde yapılacak olan Melikgazi İlçe kongresinde aday olmaya karar verdim. Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan arkadaşım Ergün Canbulat ve ekibine başarılar dilerim. Peşinen söylemeliyim ki bu yarışın tek galibi CHP olacaktır.?

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: TAKİPÇİSİYİZ