TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

23.03.2015 09:59:16

Büro Memurları Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı, sivil memurlar tanışma ve kaynaşma programı bünyesinde kahvaltılı toplantı düzenledi.

 

   Büro Memur-Sen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet Teşkilatı personeliyle tanışma, kaynaşma amaçlı Sivada Villa Cafe'de kahvaltı düzenledi. Düzenlenen toplantıya, Büro Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Kiniş, Büro Memur-Sen Kayseri Şube Başkan Yardımcıları, Muzeffer Göksu ve Ali Avcı, Büro Memur-Sen Genel Sekreteri Mehmet Hadi Erdoğmuş, Toplu Sözleşme ve Mevzuattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mengütaycı, Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kudbettin Aydın, çok sayıda TSK ve Emniyet Teşkilatı personeli katıldı.

  Büro Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Kiniş, toplu taşıma araçlarında serbest binişleri takip edecekleri belirterek, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan sivil memur arkadaşlarımız için il emniyet müdürümüz ile yaptığımız görüşmelerde; bariyerlerin taşınması ve toplu taşıma araçlarına serbest imkânının verilmesi gerektiğini dile getirdik. Bariyerlerin taşınması konusunda belediyelerden daha fazla personel talep edilerek destek alınması hususunda karara vardık. Ayrıca toplu taşıma araçlarına serbest biniş hususunda ise bu konunun takipçisi olacağının, belediyeler için gerekli görüşmeler ve yazışmaların yapılacağı sözünü aldık” şeklinde konuştu.

Sorunların takipçisi olmaya devam edeceğini belirten Kiniş, TSK bünyesinde görev yapan sivil memur arkadaşlarımızın sorunları için Milli Savunma Bakanımız ile Sivas ve Ankara'da yaptığımız görüşmelerde tüm sorunları maddeler itibariyle tek tek kendisiyle istişare ettik. Sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyamızı takdim ettik. Vermiş olduğumuz dosyayı sorunların çözülmesi için müsteşar beyle ve ilgili bürokratlarla paylaşacağını ifade ederek, zamanla imkânlar nispetinde sıkıntıların giderileceği söylenmiştir. Bizler bu sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

  Programın sonunda Büro Memurları Sendikası üyeleri ve şube yönetimi arasında köprü vazifesi gören iş yeri temselcilerine plaket verildi.

   Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ