TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

20.01.2017 11:40:07

Kayseri Şekerspor´un 1994 doğumlu kanat oyuncusu Selahattin Enes Kılıç takımın adeta vazgeçilmez ismi oldu.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta orta sıralarda mücadele eden temsilcimiz Kayseri Şekerspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivas Demirspor maçı hazırlıklarını galibiyet üzerine sürdürüyor. İkinci yarıya Kayseri derbisinde Talasgücü Belediyespor karşısında aldığı 2-0´lık galibiyetle başlayan Yeşil-Beyazlılarda yüzler gülüyor. Talasgücü Belediyespor maçında iyi bir oyun ortaya koyarak rakibini yenerek 19 puana ulaşan Kayseri Şekerspor´da hiç kuşkusuz en çok konuşulan isim kanat oyuncusu Selahattin Enes Kılıç oldu. Talasgücü Belediyespor karşısında 2 gol birden atarak takımına galibiyeti getiren isim olan Selahattin Enes, ikinci yarıya iyi başladı.

?Kısa zamanda parladı?

Futbola 2011 yılında Cırgalanspor´da başlayan ve ardından kısa zaman içersinde parlayan genç oyuncu 2012 yılının son aylarında Kayseri Yolspor´a transfer oldu. Kayseri Yolspor´da ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken Selahattin Enes, 3 sezon Yolspor forması giydikten sonra geçen sezon başında Kayseri Şekerspor´a transfer oldu. Kısa zamanda büyük bir yol kat eden Selahattin Enes Kılıç, Yeşil-Beyazlı forma altında geçen sezon ve bu sezon iyi işler yapmaya devam ediyor. Şimdiye kadar BAL´da 98 maçta forma giyen Enes, tam 18 gol attı. Bu sezon geride kalan 14 maçta 4 gol kaydeden Selahattin Enes Kılıç birçok takım tarafından yakından takip ediliyor.

?Galibiyetin mimari oldu?

Geçtiğimiz hafta sonu Sümer Stadında oynanan ve Kayseri Şekerspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlanan Kayseri derbisinde attığı 2 golle ön plana çıkan Selahattin Enes Kılıç galibiyetin mimari oldu. Geride kalan 14.haftasında 11 maçta göre 4 gol atan Selahattin Enes attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerde dikkat çekiyor. Rakip takımlarında korkulu rüyası olan Selahattin Enes Kılıç, bu hafta sonu Sivas´ta oynanacak olan Sivas Demirspor maçında takımımın en büyük gol silahı olacak. Talasgücü Belediyespor maçı sonrası takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından tebrik edilen genç oyuncu tebrikleri tek tek kabul etti.

(Özel Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU