Sütma, demokrasiye sahip çıktı!

21.07.2016 10:12:50

Türkiye´nin ve Kayseri´nin önde gelen firmalarından olan Sütma Süt ve Süt Ürünleri Cumhuriyet Meydanında Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara büyük jest yaptı.


Ülkemizde Cuma akşamı yaşanan darbe girişimi sonrasında meydanlarda demokrasi nöbeti devam ediyor. Kayseri´de de 4 gündür devam eden Demokrasi nöbetine katılanlara Türkiye´nin tanınmış firmalarından olan Sütma da destek oldu. Dün akşam Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan vatandaşlara yaklaşık olarak 50 bin ayran, simit ve üçgen peynir ikramı yapıldı.
Sütma Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Narin:? Ülkemize yapılan bu tür darbe girişimlerini şiddetle kınıyorum. Bu tür durumlarda her zaman Devletimizin, Hükümetimizin ve halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımız Meydanlara inerek Türk halkının birlik ve beraber içinde olduğunu göstermiştir. Kayseri Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlarımıza firma olarak desteğimiz her zaman sürecektir. Bundan sonrada Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarımıza her türlü desteğimiz olmaya devam edecektir? dedi.
Haber: Durdu Aslantaş