"SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR"

10.04.2015 10:28:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 25. dönem milletvekili adaylarını tanıttı ve Başkan Baki Ersoy böyle dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 25. dönem milletvekili adaylarını tanıttı.

7 Haziran seçimlerinde listeye giren 9 aday, Baki Ersoy tarafından MHP İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Toplantıya Yusuf Halaçoğlu, Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, Metin Soylu, Mehmet Özmen, Eser Türkistanlı Saka, Mete Taştan, Sevim Koçyiğit ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, Listelerin resmi gazetede yayınlanmasından sonra Özhaseki ve Ahmet Doğan için gerekli itirazları yapacaklarını İfade ederek,”Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Son bir hafta içerisinde yaptığımız beş açıklamanın üçü Mehmet Özhaseki ile alakalı. Çıkıyorlar haktan, hukuktan, adaletten, kaderden ve nasipten konuşuyorlar” sözleri toplantıya damgasını vurdu.

 Bu saltanata karşı bizimle yürü Kayseri; sen yürü ki Türkiye yürüsün diyen Ersoy, Özhaseki 21 yıllık alışkanlığına devam ederek başkanlık makamını hala kullanıyor. Şimdi soruyorum, orada içtiğin bir bardak çay helal midir? Haram mıdır? Yazık günah! Şimdi ne yapalım, susalım mı? Bunları konuşmayalım mı? Bunlardan hesap sormayalım mı? Mahşer günü Özhaseki'ye o içtiği çayın hesabı sorulurken, bize de siz niye uyarmadınız denilmeyecek mi? İşte biz uyarıyoruz” dedi.

Özhaseki'nin elektrik şirketindeki başkanlığı ile ilgili açıklamalarına devam eden Ersoy şu şekilde konuştu, Elektrik şirketinde hülle yapmışlar. Tüzel kişi olarak değil de gerçek kişi olarak görev yapıyorlarmış. Bunu da çıkıp övüne övüne anlatıyorlar. Belge falan gönderiyorlar. Şimdi soruyorum niye bir başkasını değil de Özhaseki'yi gerçek kişi olarak oraya başkan yaptılar. Bütün bunlara makul bir cevap alamıyoruz. Susmak bize yakışmaz. Susan dilsiz şeytandır. Ama şunu unutmasınlar bu Baki başkan hepsine yetecek, bu milletin hakkını kimseye yedirmeyecek, haramzadelerin saltanatı yıkılacaktır. Korkularından ses çıkaramıyorlar. Cevap veremiyorlar, verdiklerinde de gülüyoruz diyorlar. 7 Haziran'da da biz güleceğiz. 2014 seçimlerinde ‘Peygamber Efendimiz bu tabloyu görse gurur duyardı' diyen muhterem nerde. Öyle çamura yatmak, bu milletin aklıyla dalga geçmek yok” ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimlerinde yapılacak olan genel seçimler öncesi aday listelerini YSK'ya teslim ettiklerini, seçimlerde Kayseri'yi ve MHP'yi layıkıyla temsil edeceklerine inandıkları listenin oluştuğunu belirten Ersoy, Temayülün ve STK'larında katıldığı sürecin sonunda İl Teşkilatı ve İl Başkanı olarak görüşlerimizi genel başkanımızla paylaştık. Tüm bu çalışmaların sonunda genel başkanımızın takdir ettiği 9 isim belirlenmiş oldu. Biz inanıyoruz ki MHP'yi Kayseri'de birinci parti yapacağız” diye konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan



Anahtar Kelimeler: "SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR"