SÜRPRİZ KADRO

28.06.2020 17:38:00

Hes Kablo Kayserispor, saat 18.30'da deplasmanda oynayacağı Demir Grup Sivasspor karşısında farklı bir kadro ile mücadele edecek.

Süper Ligin 29.haftasında temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor bugün saat 18.30'da Demir Grup Sivasspor'a konuk oluyor. Maçın başlamasına dakikalar kala açıklanan kadroda sürpriz isimlerin olması dikkat çekti. Sağ bek ve sol bek oynayan isimlerin kulübe olması gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Robert Prosinecki rakiplerin puan kaybettiği haftada deplasmanda Demir  Grup Sivasspor karşısında 3-5-2 sistemini sahaya sürdü.

Kadro belli oldu
Hes Kablo Kayserispor'un Demir Grup Sivasspor karşısına çıkacağı ilk 11 belli oldu. Teknik Direktör Prosinecki, kalede Silviu Lung'a savunmada Ben Rinestra, Cristian Sapunaru ve Diego Angelo'ya görev verecek. Orta alanda Hasan Hüseyin, Gustavo Campanharo, Bernard Mensah, kanatlarda Dja Djedje ile Pedro Henrique olacak. Forvet hattında Artem Kravtes ile Muris Mesanovic forma giyecek.

Kimler yedek
Hes Kablo Kayserispor kafilesinde yeralarak Sivas'a giden kaleci İsmail Çipe, Miguel Lopes, Mert Kula, Yasir Subaşı, Emre Taşdemir, Emre Demir, Aksel Aktaş, Enver Cenk Şahin, Ömer Uzun, Mario Situm da yedeekler arasında görev bekleyen isimler olacak.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SÜRPRİZ KADRO