SUMUDİCA: PUAN ALIRSAK İL DEVREYİ 6 TAKIM ARASINDA TAMAMLARIZ"

23.11.2017 09:28:05

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, ? Medipol Başakşehir eğer bu maçta puanlar alırsak buradan garantisini verebilirim taraftara ilk devreyi ilk 6 arasında kapatabiliriz? dedi.

 

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da 2 günlük iznin ardından Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde hazırlıklarını günde tek antrenmanda sürdüren Sarı-Kırmızılılarda keyifler yerinde. Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Teknik Direktörü Marius Sumudica, ? Benim için normal bir maç olacak.  Nasıl diğer rakiplerimize oynuyorsak bu maçı da bu şekilde oynayacağız. Ben rakibime saygı duyuyorum.  Hocalarına da saygı duyuyorum.  En Türk hocalarından birisi.  Küçük bir takıma yani Anadolu takımını değiştirerek büyük bir takım haline getirdi. Bu yüzden ona çok saygım var. Önemli olan bir noktada. Yıllardır oyuncular ile birlikte beraber çalışıyor.  Transfer döneminde çok fazla oyuncu değiştirmiyor.  Fazla transfer yapmıyor.  Beşiktaş ve Başakşehir ligin en iyi takımları.  Bizde iyi bir zamandayız. İyi dönemden geçiyoruz. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız.  Bizim içinde kolay olmayacak.  Ama rakibimiz içinde kolay olmayacak. Başakşehir´in yaptığı gibi normal bir takımı alıp bende Kayserispor´u Başakşehir gibi başarılılar dolu bir kulüp haline getirmeye çalışıyorum.  İyi futbolcularımız var.  Oyuncularıma gerçekten çok inanıyorum.  İyi bir maç çıkartacaklarını biliyorum ve bekliyorum.   Eğer bu maçta puanlar alırsak buradan garantisini verebilirim taraftara ilk devreyi ilk 6 arasında kapatabiliriz? diye konuştu.

?Geldiğimiz nokta başarılı olduğumuzu gösteriyor?
Kayserispor´a geldiğinde önceki sezon yaşanan sıkıntıları yaşamamak adına söz verdiği belirten Marius Sumudica, ?Şu ana kadar gelinen noktada başarılıyız. Benim ilk hedefim iyi futbol oynamaktı. Bu benim hedefimdi, kimse bana bir hedef koymadı buraya gelirken. İlk devreden bahsediyoruz, ikinci devrede ne yapacağımıza bakacağız. Ben buraya geldiğimde yönetimle görüştüm, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak adına bir söz verdim. Şimdiye kadarki geldiğimiz nokta hedeflerimizde başarılı olduğumuzu gösteriyor. Şu ana kadar inanın bana hiçbir şey yapmadık. 12 hafta geçti; 2-3 maç kaybedersen aşağı potaya iniyorsun, kazanırsan yukarılara tırmanıyorsun? dedi. (Haber-Foto: Memduh Borazan)