SUMUDICA ÖZÜR DİLEDİ

8.05.2018 09:43:42

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, dün oynanan Beşiktaş maçı öncesi yaptığı Kartal pozu sonrasında camiadan ve taraftardan özür diledi.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, dün oynanan Beşiktaş maçı öncesi yaptığı Kartal pozu sonrasında camiadan ve taraftardan özür diledi. Sumucuda, "Yapmış olduğum hareketin Beşiktaş kulübünün sembolü anlamına geldiğini maçtan sonra öğrendim" dedi.

 
SUMUDİCA ACIKLAMASI
"07.05.2018 Pazartesi günü İstanbul´da oynadığımız Beşiktaş müsabakası öncesinde yapmış olduğum hareketin Beşiktaş kulübünün sembolü anlamına geldiğini maçtan sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Türkiye´ye geldiğimden bu zamana kadar taraftarlar, medya mensupları ve tüm futbol ailesine saygı duyarak pozitif ilişkiler içerisinde olmaya çalıştım. Bu bağlamda bir basın mensubunun ve yedek kulübesi arkasındaki bir taraftarın ricası ile onları kırmayıp anlamını bilmediğim bu hareketi yaptım. 

Kayserispor teknik direktörü olarak insanları kırmamak adına ne anlama geldiğini bilmediğim bu hareket nedeniyle üzüldüklerini düşündüğüm ve haklı olarak tepki gösteren camiamızdan ve tüm taraftarlarımızdan özür dilerim".



Anahtar Kelimeler: SUMUDICA ÖZÜR DİLEDİ