SUMUDİCA: İLK 8 İÇİNDE OLACAĞIZ

18.10.2017 09:25:06

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, ?Adım gibi eminim, bu takım ilk 8´in içine gireceğine inanıyorum? dedi.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispr ligin 9.haftasında sahasında ve taraftarı önünde oynayacağı Atiker Konyaspor maçında hazırlıklarına başladı. 6.hafta sonra geçtiğimiz hafta Kardemir KArabükspor´a kaybederek mağlubiyetle tanışan Sarı-Kırmızılılar  Pazar günü Atiker Konyaspor´u yenerek telafi etmek istiyor. Teknik patron Marius Sumudica nezaretinden çalışmalarını günde tek antrenmanla devam eden Kayserispor´da keyifler yerinde.

?İlk 8´e gireceğiz?

Kayserispor´un ligi ilk 8´in içerisinde bitireceğine inandığını belirten Sumudica, ?Adım gibi eminim, bu takım ilk 8´in içine gireceğine inanıyorum. Her geçen hafta az hatayla oynuyoruz. Futbolumuzun üzerine koyarak devam ediyoruz. Gelecek adına bu takım daha iyi yerlere geleceğiz? dedi.

?Pozisyon hatasından kaybettik?

Kardemir Karabükspor maçını pozisyon hatasından kaybettiklerinin altını çizen Sumudica,? Kardemir Karabükspor maçında kaybetmeyi hak etmedik. Bazen Allah size yardım etmiyor, bazen de ediyor. Çok iyi oynadığımıza inanıyorum. Üstlerinde baskı da kurduk. Yakaladığımız en az 5-6 tane fırsatımız vardı. Bir kere geldiler ve golü attılar. Karabük´e karşı bütün maçı kontrol ettik. İkinci sarı kartı yesinler diye zorladık. Maç boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bir pozisyon hatası golü yememize neden oldu? dedi.

?En iyi defans yapan 2´inci takımız?

Marius Sumudica, Ligde en iyi defans yapan 2 takımdan biri olduklarını kaydeden Marius Sumudica, ?Takımımla çok mutluyum. Birinci ligde en iyi defans yapan 2 takımdan biriyiz. Sadece Galatasaray bizden daha az gol yedi. Tahminimce o var. Geçen sene 60 gol yiyen bir takımın başındayım. Şu ana kadar sadece 9 gol yedik. Ben futbolcularıma inanıyorum. Çünkü benim takımım futbol oynuyor. Karabük´e karşı sadece bir şans oldu. İyi organize oluyoruz.? diye konuştu. (Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SUMUDİCA İÇİNDE OLACAĞIZ