SÜLÜKLER ŞİFA DAĞITIYOR

13.08.2016 10:13:56

Kayseri Sertifikalı Hacamat ve Sülük Tedavi Uzmanı Gülhan Gündoğan, ?Ben 3 yıldır gerçekten inanarak sülük ve hacamat tedavisi yapıyorum. Birçok hastamı da tedavi ettim. Profesörlerin bile tedavi edemediği hastaları ben tedavi ettim? dedi

Kanser hastası kardeşinin tedavisinde kullanılan sülüklerin ağrıların geçmesine faydası olduğunu öğrenince sülük ve hacamat tedavisi yapmaya başlayan Kayseri Sertifikalı Hacamat ve Sülük Tedavi Uzmanı Gülhan Gündoğan, 3 yıldır birçok hastanın derdine deva oldu. Biz de Sülük ve Hacamat Tedavisi hakkında kendisine sorular sorduk ve aydınlatıcı cevaplar aldık.
Bu işe nasıl başladınız?
3 sene önce benim kendime ait kozmetik dükkânım vardı. Benim kız kardeşim göğüs ameliyatı geçirdi. Göğüs kanseriydi ve kolu aşırı şekilde şişmişti ameliyattan sonra. Kardeşimin çok sayıda rahatsızlığı vardı. Biz bu rahatsızlıkları için sülük tedavisi yaptırdık. Sülük tedavisinden sonra kolundaki ödem gitti, şişleri indi ve çok rahatladı. Bunun üzerine ben bu sülüğün faydalı olduğunu gördüm. O gün bu işi öğrenmeye karar verdim. Ankara´ya gittim ve sülük, hacamat tedavisi sertifikamı aldım. Ankara´dan gelince de seminerlere katıldım. Değişik hocaların yapmış olduğu tedavilere katıldım. Kendimi tamamen hacamat ve sülük konusunda tedaviye yönlendirdim. Kendimi bu konuda geliştirdim.
Sülük tedavisi nasıl oluyor?
Sülüklerimiz birer kullanımlık. Sülüklere sadece kan emici olarak bakmıyoruz. Sülüklerde 100´ü geçkin hastalığı tedavi edebilecek salgı var. O salgıyı sadece 1 hastaya verebiliyor ve o salgıyı sadece 6 ayda bir üretebiliyor. Yani 6 ay beklememiz gerekiyor. Hem 6 ay bekleyeceğiz o sülüğü besleyeceğiz hem de eğer hastadan bir salgın hastalık kaldıysa sülük o hastalığı diğer hastaya taşımış olacak. Biz bunu önlemek için, hastalık bulaşmaması için sülükleri tek kullanımlık yapıyoruz.
Tedavide kullanılan sülüğün çeşitleri var mı?
Sülük çeşitleri tabii var. Her yerin sülüğü farklı. 86 çeşit sülük var. Ben çok yerden sülük kullandım. 3 yıldır çok farklı illerden getirdim. Ama şu anda benim kullandığım sülük en kaliteli, bizi hiç uğraştırmadan anında tutan bir sülük. Sülükte önemli olan yetiştirilen sülükler değil de gayet doğal ortamda kendi kendine yetişen ırmak sülüğü olması. Çünkü ben yetiştirme sülük de kullandım. Yetiştirme sülüğün emiş gücü çok az. Hastalıkların yerini bilmiyor yetiştirilen sülükler. Biz doğal sülük kullanıyoruz ve hiçbir hastalık konusunda sıkıntımız yok. Örneğin bacakta bir hastalık varsa 10 sülüğü bacağa koyarız tutan tutar, tutmayanı alırız. Yani nereyi ne kadar tutması gerekiyor sülük kendisi belirliyor zaten. Biz asla uğraşmıyoruz o konuda.
Tedavide dikkat
edilecek hususlar
nelerdir?
Sülük tedavisine gidenlerin dikkat etmesi gereken şey bazı yerlerde sülükler 10- 15 dakika durduktan sonra hemen alıyorlar. Çünkü işin ticari boyutunu düşünüyorlar. Ama bin sülük insan vücudunda en az 45 dakika durur. Çünkü ilk 10- 15 dakika zaten sülük orada kanal açmaya başlarken kırmızı kanı kendisi alır ödemi salgısıyla beraber dışarı atar. Zaten 15 dakikada kanal açımı ve ödem atımı anca başlar. Onun için bir sülüğün insan vücudunda en az 45 dakika durması gerekir. 45 dakika sonra ise eğer sülüğün emmesi devam ediyorsa emmesi bitene kadar sülüğü almamak gerekir. Ama emmezse doyarsa zaten kendisi bırakır. Bazı insanlarda bir ön yargı var. Buna bizler de yaşıyoruz. Sülüğü yaptırdıktan sonra anlattığımız halde hemen hastaneye gidip kanama durmadı diyorlar. Hiçbir sülük tedavisinde kanama durmaz diye bir şey yok. Sülük zaten ana damarlara, taze kana asla ulaşmaz. Sadece kılcal damarlarda tıkanıklık olan bölgelere ulaşır. O bölgeyi açtıktan sonra o bölgenin içinde ne kadar ödem, pis kan varsa onun atımını sağlar. Zaten biz de bu tedaviyi o bölgenin boşalmasını ve hastanın rahatlamasını istediğimiz için yapıyoruz. Bu kanın akmasını durdurmak isterlerse bazı hastalar kaşıntı problemi yaşarlar. Orada 1 damla bile kalsa kaşıntı yapar. Oradaki pis kan ve ödem ne kadar boşalırsa hasta o kadar rahatlar. Biz burada sülüğün tedavi ettiği bölgeyi sarıyoruz. Eve gidiyorlar kanama durmadı diye doktora yetişiyorlar. Sülükte kanama durmadı diye bir şey olmaz. Kan cıvıtıcı bir ilaç kullanmadıkça sülük tedavisinde bu konuda bir sıkıntı olmaz. Zaten böyle ilaç kullanan hastalara sülük tedavisine gelmeden önce 3 gün ilacı kullanmamalarını söylüyoruz. Normal insana 7 sülük yapıyorsak ilaç kullananlara 5 sülük yapıyoruz. Zaten biz diyoruz ki bir sülük o bölgede en az 5 saat boşalım yapacak. Boşalım yapsın ki insanlar rahatlasın.
Sülük tedavisinin insan sağlığına
herhangi bir zararı var mı?
Sülüğün asla yan etkisi yok. Sülük sadece binde bir insana alerji yapar. Kızarıklık şişlik yapar. O da zaten 3 -4 gün sonra bizim kullandırdığımız antibiyotik ve kremle geçiyor. Sülükler eğer tek sefer kullanılırsa asla enfeksiyon yapmaz. Sülük bin insanın derisini ısırdığında oraya antibiyotik koruyucusunu da salgı olarak verir. Dışarı akan bir şeyden vücut zaten enfeksiyon kapmaz. Örneğin yılan ısırınca nadan orayı kesip kanı dışarı atıyoruz biz. O zehri boşaltmak için. Bunu artık insanların anlaması lazım. Sülüğün kansere bile faydası var, ben bunu önce kendi ailemde kullanarak tecrübe ettim. Ablam kanser hastasıydı. Beyninde tümör vardı. Çok ağrısı vardı. Ağrı odalarında kalıyordu. Ama sonra acı çekmeden öldü. Ben ağrılarını hacamat ve sülükle durdurdum.
Sülük ve Hacamat´ın hangi hastalık ve sorunlara faydası var?
Sülük akciğer tedavisine, baş ağrılarına, migrene, boyun ense ve omuz ağrılarına, burkulmalara, çıbanlara, tromboza, filibite, damar tıkanmalarına, alt bacak toplardamar patlamasına, diş eti iltihabına, diz kireçlenmesine, eklem ağrılarına, göz damarlarının zayıflamasına ve göz tansiyonunu, göz bebeğinin bozulmasına, hemoroide, hormon rahatsızlığına, kalp rahatsızlığına ve kalp kapağı iltihabına, kalp damar tıkanıklığına, kan pıhtılaşmasına, kan oturmasına, karaciğer yangısına, kıl dönmesine, kulak çınlaması ve uğultusuna, lif yırtılmasına, mantar hastalıklarında, menenjit hastalığına, safra kesesi iltihabına, şeker hastalığına, zehirli guatra iyi geliyor.Hacamat ise, kırmızı kan hücrelerini büyüten kanı katılaştırır ve dolaşımı bozan fazla asitleri çıkarır. Kan ve dokulardaki gaz ve toksinleri atar. Ödemleri çözer. Bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirir. Kan üretimi ile görevli organları uyarır. Beyin fonksiyonlarını canlandırır. Ağrıları giderir. Hastalıkları önler. Kan üretimi ile görevli organları uyarır. Baş ağrısı, migren, sinüzit, unutkanlık, konsantrasyon eksikliğini düzeltir. Kronik yorgunluk, çok uyku isteği ve halsizliği düzeltir. Tansiyona, şekere, kolestrole iyi gelir. Eğer insanlar hastalıklardan, özellikle kanserden korunmak istiyorlarsa, vücut taze kan dolaşımının olduğu yerde hastalık barındırmaz. Kalp neden kanser olmuyor. Sürekli kan dolaşımı olduğu için. Biz sülükle sürekli hasta kanı atıyoruz, vücutta taze kan dolaşımını sağlıyoruz. Taze kan üreten vücutta da hastalık asla olmuyor.
Hangi hastalıkları tedavi
edebiliyorsunuz?
Öncelikle bizim tedavi edebildiğimiz hastalık varis, kılcal damarların çatlaması, migren, kulak çınlaması, boyun fıtığı, bel fıtığı, ödem, ayak, kol neresi şişerse şişsin bu ödemi atmanın en doğal yolu bizim tedavimizdir. Önemli olan bu tedaviye inanmak. Ben 3 yıldır gerçekten bu tedaviye inanarak yapıyorum. Çok hastamı da tedavi ettim. Profesörlerin bile tedavi edemediği hastaları ben tedavi ettim.
Son olarak
eklemek
istediğiniz bir şey var mı?
Bu işi bilinçsizlere yaptırmak, eğitimini almamış insanlara yaptırmak çok zararlı. Buna hastalar özellikle dikkat etsinler. İnsanlar asla korkmasın. Hacamat ve sülükten korktukları diğer insanlar yüzünden oluyor. Şeker hastasına sen sakın sülük yaptırma kanın durmaz, sen hacamat yaptırma senin yaraların iyileşmez diyorlar. Şeker hastalarına yapılan hacamatın yarası diğer hastalardan daha çabuk iyileşiyor. En doğal tedavi yöntemi bu. Zaten biz gelen hastalara önce doktora gidin, hastalığın teşhisini koydurun diyoruz. Çünkü bizim tedavi edebileceğimiz hastalıklar da var, doktorun tedavi edeceği hastalıklar da var. (Söyleşi: Bedir Kulay-Bekir Aslantaş)



Osman KARAAYVAZ
25.10.2019 19:43:20
Burun tümörü ile alakalı görüşebilirmiyim

Hasan kozak
23.11.2019 01:16:46
Yeriniz nerededir belki fıtığı için bir alternatifini varmıdır?

Hasan kozak
23.11.2019 01:16:51
Yeriniz nerededir belki fıtığı için bir alternatifini varmıdır?

Leymune Palaz
27.12.2019 18:14:32
Evet çok doğru peki bu sulukleri nerden bulabiliriz

Cihan Akdağ
6.03.2020 21:43:02
Sülük tedavısınde fıyatınız nedır

Zeliha güney
3.07.2020 14:09:21
Merhaba kan sulandiriciyi yıllardır kullanan biri hacamat veya sülük yaptirabilirmi.ilaci 3 gün kesmesi yeterli olurmu

Neclaatabey
5.01.2021 22:07:09
Kulak cinlamasina iyi geliyor dediniz ben çok kötüyüm hacamatın sulukmu Ankara'da nereye yaptırayım siz Bilgi verirseniz sevinirim çekirge var sanki kulağımda mahvetti pisikolejim bozuldu kulağın arkadinami yaptirayim

Anahtar Kelimeler: SÜLÜKLER ŞİFA DAĞITIYOR