SULTANLARIN RAKİBİ ADANA

16.11.2017 10:55:02

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Atletik Voleybol takımı ligin 6.haftasında sahasında Adana Voleybol´u konuk edecek.

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Atletik Voleybol takımı ligin 6.haftasında sahasında Adana Voleybol´u konuk edecek. Lige iyi başlayan ancak ilk mağlubiyeti geçtiğimiz hafta deplasmanda lider karşısında alan Kayseri Atletikspor Pazar günü sahasında ve taraftarı önünde oynayacağı Adana Voleybol maçını kazanarak Konya Ereğli maçını telafi etmenin peşinde.

Adana Voleybol maçı hazırlıklarını antrenöler Harun-Seher Şahin nezaretinde yoğun bir şekilde sürdüren Mavi-Siyahlılar yeni galibiyet serisi yakalamak istiyor.  Topladığı 10 puanla 3.sırada yer alan Kayseri Atletikspor Voleybol takımı zirveden kopmak istemiyor.  Pazar günü OSB Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00´de başlayacak. Her geçen sezon başarıdan başarıya kocan ve ilimizi gururu olan Kayseri Atletikspor Voleybol takımı adından sıkça söz ettiriyor.  Konya Ereğli maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Kayseri Atletikspor Kulüp başkanı Adil Özhan, ? Sultanlarımız sezona çok iyi başlangıç yaptılar. İlimizi voleybolda en iyi şekilde temsil ediyorlar. Gelecek adına kulüp olarak çok umutluyuz. Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Sporun içerisinde bunlar var. Artık önümüze bakıyoruz. Her geçen hafta bir birinden zor maçlar oynayacağız. Pazar günü adana Voleybol maçımızı kazanarak yeni bir seri yakalayacağız? diye konuştu. 

TARAFTARA DAVET

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Atletik Voleybol takımı ligin 6.haftasında sahasında Adana Voleybol maçında en büyük destekçisi taraftarı olacak. Sezon başından bugüne kadar oynadığı iç saha maçlarında dolu tribünler önünde oynayan Mavi-Siyahlılar Adana Voleybol maçında ise taraftarı bekliyor. Şehrin önde gelen isimlerin bu maçta tribünde yerlerini alması beklenirken, Kayseri Atletikspor Voleybol takımını iç saha maçlarına yalnız bırakmayarak büyük destek vermeleri bekleniyor. İlimizin gurunu olan sultanların büyük desteğe ihtiyacı var. Taraftarını arkasına alarak gücüne güç katmak istiyor.  Genç sultanların bu büyük başarı büyük alkış alırken sporcuların aileleri ise hiçbir maçta yalnız bırakmıyor. Tam bir aile ortamı olan Kayseri Atletikspor Kulübü her geçen gün büyüyor. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SULTANLARIN RAKİBİ ADANA