SUDE KUAFÖR´DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

28.04.2016 10:55:34

Kayseri´nin sayılı bayan kuaförleri arasında bulunan Sude Saç ve Türban Tasarım Kuaförü, eğitime verdiği destek ile bir kez daha takdir topladı.

Kayseri´nin sayılı bayan kuaförleri arasında bulunan Sude Saç ve Türban Tasarım Kuaförü, eğitime verdiği destek ile bir kez daha takdir topladı.

Açıldığı günden gerek kendi personeli gerekse diğer meslektaşlarına verdiği eğitim desteğiyle başarıyı buluşturan Sude Saç ve Türban Tasarım Kuaförü Sahibi Rukiye Arslan, eğitime çok önem verdiklerini dile getirdi.

İşletme Sahibi Rukiye Arslan, yaptığı açıklamasında, ?Bizler daha önce kendi personelimizin bu meslekte üst seviyelere yükselmesi için destek verdik. Daha sonra ise kendi meslektaşlarımız için kurslar ve eğitimler düzenledik. Hayır, duası almak için biz belirlediğimiz günlerdeki kazançlarımızı, yine belirlediğimiz okullarımıza bağışladık. O gün ne kazandık ise okullarımıza hediye ettik. İlk olarak eğitime katkımızı Osman Düşüngel Mesleki Eğitim Merkezi ve Ayşe Baldöktü mesleki Eğitim Merkezi Okulumuza bağışladık. Daha sonra ise, Türk Kadınları Birliği Kayseri Şubesi, Türk Kanser Araştırma Vakfı Kayseri Şubesine ve Burhanettin Hanım Karamete İlköğretim okuluna yaptık.

Kayseri´de bunu ilk kez sanırım biz yaptık. Kaliteli hizmet vermekten asla ödün vermiyoruz. Bizleri seçen değerli müşterilerimiz ise yaptığımız birbirinden güzel kampanyalarımıza yoğun ilgi gösterdiler. Bizlerin bu davranışını takdirle karşıladılar. Elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiğince maddi ve manevi her zaman eğitime destek vermeye de devam edeceğiz. Çocuklar bizim geleceğimizdir? dedi.

Haber:Berna Utaş Utangan 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SUDE KUAFÖR ÖRNEK DAVRANIŞ