SUDE KUAFÖR´DE BİR İLK DAHA!

29.06.2015 17:30:47

Köşk Mahallesi´nde faaliyet gösteren Sude Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi, yaptıkları atılımlarla adından söz ettiriyor.

n Sude Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi, gerek görselliğiyle ve gerekse son model cihazları ve 11 kişilik uzman kadrosuyla, ücretsiz verdikleri kurs ve eğitimlerle hem meslektaşlarına, hem de müşterilerine tüm konularda hizmet vermeye devam ediyorlar.
İşletmenin Sahibi Rukiye Arslan, öncelikle kendi salonunda 6-7 Temmuz tarihlerinde personeline eğitim verileceğini, daha sonra ise bayan kuaförü çalışanlarına 8 Temmuz Çarşamba günü Türkiye´nin en iyi porselen ve kalıcı makyaj eğitimcilerinden olan Derya Deniz tarafından eğitim verileceğini dile getirdi.
Eğitim ücretinin Sude Saç Tasarımı tarafından karşılanacağını dile getiren Rukiye Arslan, ?Sözümüzün her zaman arkasında olmaya çalıştık. Geçmiş zamanlarda saç tasarım, kesim, boyama ve saç bakımı ile ilgili eğitimler verdik. Önümüzdeki günlerde yine hem kendi personelim hem de diğer esnaf arkadaşlarım için Eğitmen Derya Deniz tarafından porselen makyaj eğitimi almaları için gayret göstereceğiz. Her hangi bir maddi çıkar amacımız olmamakla beraber, asıl amacımız gelecek kuşaklara mesleğimizi daha iyi icra edecek personel bırakmaktır. Ücretsiz eğitimin merkezi olmak için gayret sarf ediyoruz. Hem kendi personelimize hem de diğer bayan kuaför meslektaşlarımıza katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda söz verdik. Sözümün her zaman arkasında olacağız. Allah´ın rızasını kazanmak için yanımda çalışan personelime huzurlu yarınlar bırakmak için biz bayan kuaförü işletmecilerine itimat eden anaların babaların güvenini de boşa çıkarmayacağız. Elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiğince maddi ve manevi tüm bayan kuaförü çalışanlarının biraz daha profesyonel olmaları adına ve kazançlarını arttırmaları için eğitimleri sürekli hale getirme temennisi içindeyim. Kaliteli hizmet vermek adına Sude Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi olarak durmadan kendimizi yenileyip yeni modeller, yeni tasarımlar, en son saç kesimi, topuz ile makyaj da kendimizden Kayseri´ye bahsettireceğiz? ifadesini kullandı.
Sadece bayan kuaför meslektaşlarımıza eğitim alanında değil, sosyal yönden de etkinlikler yaptıklarını dile getiren Arslan, ?Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi´ne ziyarette bulunduk. Annelerimize bizim hediyemiz bu şekilde oldu ve onların dualarını aldık. Daha sonra yine Engelliler Haftası´nda da Beden engelli bayan kardeşlerimize de bir takım armağanlarımız oldu. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Yine unutmadığımız bizleri buralara getiren kıymetli öğretmenlerimize de Öğretmenler Günü´nde onların yanında olduk. Şimdi ise Emniyet teşkilatı bünyesinde görev yapan polislerimizin, şehitlerimizin eşleri ve gazilerimizin eşleri kuaförlük hizmetlerini salonumda hediye olarak yapmaya davet ediyorum. Bu davetimiz 5 Temmuz´a kadar devam edecektir? diye konuştu. (Haber: Berna Utaş Utangan)

/resimler/2015-6/29/1732249410569.jpg/resimler/2015-6/29/1732534723617.jpg/resimler/2015-6/29/1733238161677.jpg



Anahtar Kelimeler: SUDE KUAFÖR DAHA