STOİLİJKOVİC KAYSERİSPOR´DA

6.09.2017 11:41:32

Kayserispor, Braga forması giyen 25 yaşındaki Sırp golcü oyuncu Nikola Stoilijkovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Nikola bugün gece saatlerinde Kayseri´de olacak ve yarın yapılacak olan son görüşme sonrasında sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi im

Kayserispor, Braga forması giyen 25 yaşındaki Sırp golcü oyuncu Nikola Stoilijkovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Nikola dün gece saatlerinde Kayseri´ye geldi ve bugün yapılacak olan son görüşme sonrasında sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden  Kayserispor golcü arayışını mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar Braga forması giyen Sırp golcü oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı ve Kayseri´ye getiriyor. Hazır bir şekilde Kayseri´ye gelecek olan Nikola Stoilijkovic yarın yapılacak olan antrenmanda Sarı-Kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıkacak. Öte yandan Nikola Stoilijkovic Teknik Direktör Marius Sumudica raporu doğrultusunda Nikola Cumartesi günü oynanacak olan Demir Grup Sivasspor maçı kadrosuna dahil edileceği öğrenildi.

Nikola Stoilijkovic kimdir?

25 yaşındaki Sırp futbolcu Nikola Stoilijkovic forvet mevkinde görev yapıyor. Bu sezon Braga´da 3. yılını geçiren Nikola Stoilijkovic, Portekiz kulübüne Cukaricki´den transfer olmuştu. Sırp forvet geçtiğimiz sezon ligde 24 maçta 5 gol atarken, bir önceki sezon ise 31 maçta 10 gol kaydetti. 

(Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR STOİLİJKOVİC