STK´LARDAN EĞİTİM-SEN´E TAZİYE ZİYARETİ

15.10.2015 10:11:51

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri Ankara´daki Emek, Barış ve Demokrasi mitinginde 97 kişinin hayatını kaybettiği saldırı dolayısıyla Eğitim-Sen Kayseri Şube´sine ziyarette bulundu.


Ziyarette Eğitim-Sen Şube Başkanı Ulaş Apaydın ile görüşen STK temsilcileri geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette ?Ankara´daki üzücü saldırıyla alakalı Eğitim-Sen´in Kayseri Şubesi ve KESK üyelerinin o patlamadan dakikalar önce kurtulmasından dolayı sizlere geçmiş olsun diyoruz? diyen Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, ?Ankara´da Türkiye´nin çeşitli illerindeki kaybettiğimiz o canlar içinde hepimizin başı sağ olsun diyoruz. Onlar bir başkasının ölüsü değil bizim ölümüzdür. Eğer ülke olarak biz karşılıklı farklı görüşlerde olsak dahi söylemlerimiz yumuşatırsak ülkenin geleceği adına güzel günler göreceğiz. Ülke olarak bir yas ilan ettik. Ama bu yas süresi içerisinde hala saçma gerekçelerle korna çalarak sevinçleri gördüğümüz zamanda ülkemiz adına üzüldük. Bu ülkede sevinince silah sıkıp canlara kıyan insanlar var. İnsanların üzüntülerini hissetmeden hala kornaya basıp sevinenler var? şeklinde konuştu.
Kayseri Eğitim-Sen Şube Başkanı Ulaş Apaydın ise, ?Buraya gelip bu iyi dileklerinizi aktarıp zor zamanımızda bizlerle beraber olduğunuz için hepinize KESK ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu acı sadece bir kesimin veya görüşün acısı değil toplumda içinde bu acıyı hisseden herkesin acısıdır. Bizler taban ve topluma ulaşan kesimler olarak bir iş birliği içerisinde olursak, dayanışma halinde olmalıyız. Umarım bu acı hepimize bir ders olur? ifadelerini kullandı.