SPORCUYA BÜYÜK DESTEK

29.08.2017 16:36:47

Kayseri´de faaliyet gösteren İyi Dersler Okulları farklı spor branşların da lisanslı olarak spor yapan; anaokulu, ilkokul, ortaokul düzeyindeki tüm sporcu çocuklarımıza özel %20 Eğitim Bursu verilecek.

Proje hem spora teşvik hem de akademik açıdan öğrencinin daha iyi yerlere gelmesi açısından büyük önem taşıyor. Eğitim ile sporu bir arada daha sağlıklı ve iyi şekilde yürütmek için hazırlanan bu özel burs her kesime büyük fayda sağlayacağa benziyor. Eğitim alanında yapılacak olan bu çalışma ile Kayseri´de faaliyet gösterilen bütün lisanslı sporcular faydalanacak. İyi Dersler Okulları, yirmi yılı aşkın süredir eğitim ve eğitim yayıncılığı alanında kendini kanıtlamış Eksen Yayıncılık tecrübesinin zengin alt yapısıyla, çocuklarımızın doğasında var olan yenilikçiliği, yaratıcılığı ve araştırmacılığı açığa çıkarabilmeleri için kurulmuştur.  ?İyi İnsan Modelini? gerçekleştirmek için sürdürülebilir eğitim programları ile ?hayatı okula okulu hayata taşır?.  ?İyi Dersler Okulları? olarak, insanı değerli görerek ona sunulacak her hizmetin, her nesnenin nitelikli, emek verilmiş olmasını temel ilke olarak benimsemekteyiz.

?İyi Dersler Okulları? yenilikçi yaklaşımlarıyla nitelikli bir eğitimin önemli ve herkes tarafından kabul edilir adresi olmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda geleceği teslim edeceğimiz her şeyin en iyisine layık olarak düşündüğümüz çocuklarımıza iyi bir eğitim alabilecekleri AYDD Eğitim modeli çalışması ile hizmetinizdeyiz. Kayseri İyi Dersler Okulları olarak Kayseri´de farklı spor branşların da lisanslı olarak spor yapan; anaokulu, ilkokul, ortaokul düzeyindeki tüm sporcu çocuklarımıza özel %20 Eğitim Bursu verilecektir.

/resimler/2017-8/29/1637247460082.jpg

İyi Dersler Okulu İlkokul Müdür yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni olan sinan Yolcu, ?Biz İyi Dersler Okulları olarak tüm çocukların akademik yönlerini geliştirmenin yanı sıra spor yapan sağlıklı bireyler olmalarını hedefliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığının da sporculara TEOG sınavında ek puan vermesi aldığımız bu kararın doğruluğunu gösterir niteliktedir. Bunun yanı sıra çocuklarını spora yönlendiren ailelerin maddi yükümlülüklerinin de bilincindeyiz. Bu doğrultuda İyi Dersler Okulları olarak lisanslı tüm sporcularımıza eğitim bursu veriyoruz. Projenin hayata geçirilmesine olanak sağlayan ve destek veren İyi Dersler Okulları yönetim kurulu başkanı Sayın Mustafa Bağkaleye tüm sporcular adına teşekkür ediyorum? diye konuştu.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: SPORCUYA BÜYÜK DESTEK