SP GENEL BAŞKANI MUSTAFA KAMALAK 7 EKİM´DE KAYSERİ´DE

5.10.2015 17:08:34

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak´ın 7 Ekim tarihinde aday tanıtım toplantısına katılmak için Kayseri´ye geleceğini açıkladı.


Saadet Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan, 1 Kasım 2015 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanan Saadet Partisi 4 Ekim Pazar günü Türkiye´nin en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda görkemli ve heyecanlı bir aday tanıtım şöleni gerçekleştirmiştir" dedi. Arıkan, "Partimizin Ankara´da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı on binlerce partilimizin katılımıyla büyük bir heyecan ve coşku içinde adeta gövde gösterisi halinde gerçekleşmiştir.Arena büyük bir heyecana sahne olurken, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın konuşması salonu coşturdu. 85 seçim bölgesinden 550 milletvekili adayımızın hazır bulunduğu salonda, 1 Kasım seçimlerinin startı verildi" diyerek şu şekilde konuştu:
"Saadet Partisi Kayseri Milletvekili adaylarını tanıtım şölenimiz 7 Ekim Çarşamba günü saat 19.00´da Kadir Has Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın katılımları ve Sanatçı
Ammar Acarlıoğlu´nun heyecan dolu ezgileri ile adeta bir şölen havasında gerçekleşecek olan Aday Tanıtım Toplantımıza tüm halkımız davetlidir."