SOYKARCI:BAŞARILAR DİLERİM

20.01.2017 14:37:41

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sayın Soykarcı, Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ligin ikinci yarısı öncesi yazılı bir açıklama yaparak başarılar diledi.

Sayın Recep Mamur başkanlığındaki Kayserispor yönetiminin olağanüstü genel kurul kararı almasını, yapılan genel kurulda aday çıkmadığından dolayı kulübün kayyuma kalmasını önlemek için Sayın Ahmet Yıldız başkanlığında genel kurula katılan üyeler arasından alel acele bir yönetim yapılmasını , sayın Saffet Külahçı ve ekibinin yönetime aday olduğu süreci Amatör camia olarak endişe ile izlemiş bulunmaktayız.
Daha sonra yeni yılın ilk günlerinde Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki , Sayın Valimiz Süleyman Kamçı, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik beyin öncülüğünde Sayın Erol Bedir´in Başkan adayı olduğunu öğrendiğimizde camia olarak umutlarımız yeniden yeşermiştir.
Başkan adayı Sayın Erol Bedir bizlerin umutlarını boşa çıkarmayarak eski ekibinden Sayın Mehmet Çakmak Uyar ve Sayın Reşat Çağan´ı görevlendirip şeffaf bir çalışma örneği göstererek kamu oyunu aydınlatmış ve vekalet alarak göreve başlamıştır.
Öncelikle takımın başına Sergen Yalçın Hocayı getirmiş,mevcut sporcuların birikmiş borçlarını ödeyerek olası başka fesihlerin önüne geçmiştir.Daha sonra geçmiş antrenör,sporculara olan borçlardan dolayı TFF tarafından konulan transfer yasağına konu olan parayı yatırarak Kayseri´mizi büyük bir ayıptan kurtarmış ve kadro derinliği olmayan takıma nokta atışı diyebileceğimiz transferler yapılarak lisanslarının çıktığını camia olarak umutla takip etmekteyiz.
Marka şehir olduğuna inandığımız Kayseri´mizin en önemli değerlerinden biri olan Kayserispor´umuzun kalan 17 müsabakasından başarılı sonuçlar alarak lig´de kalması Amatör spor camiamızın gurur kaynağı olacaktır.
Bu gelişmelerden hareketle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun her bir ferdinin çevreleri ile birlikte pasolig kartlarını çıkarıp kombine bilet alarak Kayserisporumuzu desteklemesi en büyük sorumluluğumuz olmalıdır.
Bu vesile ile Cumartesi günü oynayacağımız Akhisar müsabakası ile başlayacak olan Süper lig serüvenimizde Kayserisporumuza başarılar diliyor, yeni yönetimin yanında olduğumuzu kamuoyuna beyan ediyoruz. (Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: SOYKARCI BAŞARILAR DİLERİM