SOSYALLEŞELİM BİRAZ!

25.08.2015 10:32:55

Büyükşehir Belediyesi´nde makama oturan Çelik, sosyal medyada ilginçlik ihtiva eden fotoğraflarla, ?Ben eksenli? gündeme geliyor. Bu durum, halef-selef başkan olan Özhaseki ve Çelik arasında taban taban zıt görüntüler oluşturuyor.

 

 Kocasinan Belediyesi´nden Büyükşehir´e yatay geçiş yaparak Başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Çelik, sosyal mecrada birbirinden ilginç fotoğraflar paylaşmayı seviyor ve bu alışkanlığını sürdürmeye devam ediyor?

 /resimler/2015-8/25/1036036436906.jpg

İcraatları yerine, sosyal medyada sıklıkla yer almayı tercih eden Başkan Çelik, facebook, tweter ve ınstagram paylaştığı fotoğraflar farklı tepkileri de beraberinde getiriyor. Başkan Çelik´e bir bakıyorsunuz, makamında yayı eline almış, ok atıyor? Kuşanmış yöresel kıyafeti, sadak dersen tamam. Her şey iyi de, mekân pek doğru orantılı olmamış doğrusu;  fotoğrafa mütenasip değil mesela!

 /resimler/2015-8/25/1037508782767.jpg

Bu otantik kıyafetlerle verilen ve sosyalleşelim babında paylaşılan görüntülerin Başkanlık Makamı´nda çekilmiş olması, zarf ayrı, mazruf ayrı yorumlarını beraberinde getirirken, ?Başkan Çelik, sosyal medya hesabında ilginçlik ihtiva eden bu fotoğraflar yerine, hizmetleriyle gündeme gelse daha iyi olmaz mı?? yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

 

Başkan Çelik´in verdiği mesajların, ?yalnız ve ben eksenli? olduğuna dikkat çekilirken, ?Büyükşehir Belediye Başkanı hep kendisini ön plana çıkarıyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı´nda bilboardlara verdiği ilanları hatırlayın. Tek başına, yapayalnız. Yalnızca kendisinin yer aldığı bir fotoğraf. Bir de Mehmet Özhaseki dönemini düşünün bakalım; yaşlısıyla, genciyle, el ele, gönül gönüle ?içinizden biriyim´ mesajları. Zaten iki başkan arasındaki farkı, Kayserili net biçimde anlayabiliyor? değerlendirmeleri sıklıkla kullanılıyor. (Haber Merkezi)

 

 



Anahtar Kelimeler: SOSYALLEŞELİM BİRAZ