SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KURBAN SATIŞI

22.09.2014 10:03:49

Kurban Bayramına iki hafta kala kurban satıcıları ellerinde bulunan kurbanları satmak için Pazar dışında online sistemleri de kullanmaya başladı.

Kurban Bayramına iki hafta kala kurban satıcıları ellerinde bulunan kurbanları satmak için Pazar dışında online sistemleri de kullanmaya başladı. Sosyal medya üzerinden kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışı ve tanıtımı yapmaya çalışan kurban satıcıları sosyal medya üzerinden kurbanlıklarına müşteri arayarak kurbanlık satışı anlayışına farklı boyut kazandırdı. Müşterine fotoğraflarını çektiklerini kurbanlıklarını göstererek online sistem üzerinden pazarlık yapan kurbanlık satıcıları uygulamadan ise son derece memnun olduklarını belirtti.

Gelişen Teknoloji ile birlikte insanların alışveriş yöntemleri de farklılık göstermeye devam ediyor. Kurban Bayramına sayılı günler, kurban satıcıları sosyal medya üzerinden açtıkları sayfalar ile kurbanlıklarına müşteri arıyor.

Sahip oldukları büyükbaş ve küçükbaş hayvanların fotoğraflarını çekerek sosyal medya üzerinden kurban alıcıların bilgisine sunan kurban satıcıları, site içeriğine koydukları telefon numaraları ile de müşterileriyle görüşebilmekte ve hayvanların bulunduğu adreslere davet edilmekte.