SON DAKİKA GOLÜ

22.04.2015 10:34:49

Ak Parti Kayseri milletvekili adayları Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

 

 

 

 Daha önce ziyarete katılacağı söylenen AK Parti birinci sıra adayı Mehmet Özhaseki ise Pınarbaşı ilçesinde yapılan muhtarlar toplantısına katıldığı için programa gelmedi. Kocasinan ilçe Başkanlığının organize ettiği ziyarette partililer yoğun katılım sağladı.

Yeni Türkiye'nin kapısı 7 Haziran'da açılacak”

AK Parti dördüncü sıra milletvekili adayı Kemal Tekden, önceki gün itibariyle seçim startını vermiş olduklarını belirterek, Ülkemizi karıştırmak isteyen, demokratik seçim ortamını adeta yok etmek isteyen bir takım çevrelere izin vermeyeceğiz. Terörün, sıkıntıların, karışıklıkların, suikastların olmadığı bir seçim dönemi geçirelim. Çünkü ülkemizin her zaman huzura ve güzelliklere ihtiyacı var. Bu huzur devam ettiği sürece demokrasimizde, seçim dönemi de güzel geçecektir.  İnsanların birbirini rencide etmediği, şahısların birbirine ağır sözler söylemediği bir seçim dönemi geçiririz. AK Parti iktidarı istikrarlı bir şekilde devam etmesini istiyoruz. Vesayetten kurtulmuş yeni anayasanın kabulüne yönelik bir vekil çoğunluğunu bu millet AK Parti'ye kazandırır. Bu şekilde yeni Türkiye'nin kapısı açılacaktır” dedi.

Yatay veya paralel örgütlenmelere izin vermeyeceğiz”

25. dönem AK Parti beşinci sıra adayı Havva Talay Çalış da iş ve dış mihraplara izin vermeyeceklerini ifade ederek, Eğer seçilirsem Kayseri'nin tek kadın milletvekili olacağım. Çünkü diğer partilerden kadın olarak yalnızca benim milletvekili olacağım gibi bir görüntü var. Ben Kayseri'de ki tüm bayan ve gençlerin Meclis'teki sesi olmayı planlıyorum. İç ve dış mihrapların ülkemizde ne kadar çok uğraştıklarını biz biliyoruz. Hiçbir şekilde biz AK Parti olarak içerden ya da dışarıdan demokrasimizi ve istikrarımızı bozacak, yatay veya paralel örgütlenmelere izin vermeyeceğiz. Onların faaliyetlerine izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Son dakika golü yedik”

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Mehmet Özhaseki'nin ziyarete katılmamasına sitem ederek, Biz önceki gün randevulaştık. Mehmet Özhaseki de olacaktı aramızda. Ama son dakika golü yedik. Basın mensubu arkadaşlar böylesi durumlarda sıkıntılanıyorlar, haklılarda. Umarım bundan sonra böyle bir şey ile başka yerde karşılaşılmaz” ifadelerinde bulundu. 

Haber: Dilek Bolat



Anahtar Kelimeler: SON DAKİKA GOLÜ