ŞÖLEN

4.11.2015 07:47:07

Kayserispor´un taraftar grubu Kapalı Kale yapılan idmanda oyuncuları ve teknik heyeti bağrına bastı

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, ligin 11. haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.  Karpuzatan Kadir Has Kulüp Tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde düz koşunun ardından ısınma hareketleri yapan futbolcular, daha sonra topla birlikte çalışarak maçın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan kulüp tesislerine gelerek takımın antrenmanını izleyen Kayserispor´un büyük taraftar grubu Kapalı Kale Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile görüştü. Grup lideri Ahmet Dirgenali ve Kapalı Kale üyeleri antrenman öncesi Tolunay Kafkas ile bir araya gelerek Çaykur Rizespor maçından olan olayları konuştular.

GALİBİYET SÖZÜ VERDİLER

Sarı-Kırmızı takımın antrenmanını izleyen Kapalı Kale taraftar grubu daha sonra oyuncuları tek tek çağırarak tezahüratta bulundular. Daha sonra yakılan meşalelerde oyuncuları yanlarını çağıran Kapalı Kale Taraftar Grubu oyunculardan Cumartesi günü oynayacak olan zorlu Antalyaspor maçı öncesi galibiyet sözü aldılar. Yaklaşık 150-200 kişilik gruplara tesislere yakın eden Kayserispor´a gönül vermiş herkes takımın her zaman yanında olduklarını söylediler. Kapalı Kale Taraftar Grubu Basın Sözcüsü Yavuz Soner Coşkun, ? Sizden tek isteğimiz Antalyaspor maçından galibiyet. Sadece bunu istiyoruz Bizi orada yalnız bırakmayın. Biz sizi burada yalnız bırakmayacağız. Oynayın yürekten oynayın, sizden sadece istediğimiz galibiyet. Bu bize hediye edin artık? dedi.

/resimler/2015-11/4/0748376874205.jpg

ÇİĞ SÜT EMMİŞ ADAM DEĞİLİZ

Ligin 10.haftasında Kadir Has Stadyumunda oynanan Çaykur Rizespor maçında bir taraftar ile aralarında yaşanan olaylara açıklık getiren Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Biz Çiğ sit emmiş adam değiliz? dedi.  Kafkas, ? Maçtan sonra ufak tefek şeyler oluyor, bunu herkes kendi üzerine alınmasın. Biz çiğ süt emmiş adam değiliz. Kayserispor´un menfaatleri her şeyin üzerinde gelir. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Varlığınız bize itici bir güç oluyor. Ufak, tefek sıkıntılar oluyor, bunlar halledilebilecek şeyler. İstenmeyen ufak tefek şeyler maalesef oluyor. Ben bu şehre saygısızlık yapacak adam değilim? dedi.

/resimler/2015-11/4/0749132187454.jpg

GERÇEKLERLE ALAKASI YOK

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylara açıklık getiren Yıldız, ´´Hocamız ile yapılan spekülasyonların gerçekle alakası yok. Münferit bir olay olmuş olabilir. Tribünde biliyorsunuz 12 bin kişi var ise 12 bin tane antrenör var demektir. Herkes her şeyi konuşabilir. Belki bir arkadaşımızın ifadesine karşı hocamız belki maçın atmosferin durumuna göre bir cevap vermiş olabilir. Bunu büyütmenim bir anlamı yok. Yönetim olarak Kayserispor´a yapılan haksızlıklarda hiçbir zaman kayıtsız kalmıyoruz. Değerli başkanımız Recep Mamur gerek federasyon ile ilgili gerek Merkez Hakem Kurulu ile ilgili bütün girişimleri yapıyor.  Başkanımız ve yönetim kurulumuz adına Kapalı Kale Taraftar Grubuna ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi. (Spor Servisi)

 

/resimler/2015-11/4/0749425156731.jpg

 



Anahtar Kelimeler: ŞÖLEN