ŞOFÖRLERE SEMİNER

2.04.2015 09:59:26

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Minibüs ve Servis İşletmecileri Odası tarafından düzenlenen seminer ile öğrenci ve personel araçları şoförlerine `Etkili İletişim` anlatıldı.


KESOB Konferans Salonu`nda düzenlenen seminer hakkında bilgiler veren Minibüs ve Servis İşletmecileri Odası Başkanı Yavuz Ay, seminerlerin devam edeceğini söyledi. Ay, "Sektör olarak bir şeyler başımıza gelmeden önce önlemek, kendi adımıza önceliğimiz olduğunu düşünerek sık sık esnafımız ile bir araya gelip çok farklı alanlarda eğitim seminerleri düzenliyoruz. Okulların açılması ile beraber yağmış olduğumuz eğitim seminerleri gerek Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz ile üniversitelerimiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile düzenledik. Bu eğitimde bunlardan biridir" dedi.
Ay ayrıca, "Hitabet sanatı ile alakalı, insan psikolojisi ile alakalı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz bir eğitim semineri olacak. Kayseri`de 3 bin civarında esnafı temsil ediyoruz. 800 civarında öğrenci servisimiz ve bin 200 civarında personel aracı ile Kayseri`ye hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: ŞOFÖRLERE SEMİNER