SİZİN VEFANIZIN!

19.07.2017 15:35:37

Kayserispor Kulüp Başkanlarının bulunduğu panoya camianın ´´Efsane Başkanı´´ Mete Eke´nin fotoğrafını koymadılar. Birde bunu sosyal medyaya servis ettiler.

Kayserispor Kulüp Başkanlarının bulunduğu panoya camianın ´´Efsane Başkanı´´ Mete Eke´nin fotoğrafını koymadılar. Birde bunu sosyal medyaya servis ettiler

 

Kayserispor tarafından yandaş sitelere servis edilerek özellikle sosyal medyada paylaşılması istenen bir fotoğraf büyük tepkiye çekti. Bazı sosyal paylaşım platformlarında paylaşılan ve güya ´´Vefa´´ olduğu söylenen fotoğrafta bugüne kadar Kayserispor´da başkanlık yapan isimlerin fotoğrafları yer aldı. Açıklamasında ise ´´Kayserispor kulübüne geçmişte başkanlık yapanların fotoğrafları asıldı. Bu fotoğraflar Recep Mamur zamanında kaldırılmıştı´´ cümlesi yer aldı. Ve işte rezalet tam da burada başladı. Kulüp başkanlarının fotoğraflarının yer aldığı duvarda Kayserispor´un efsane Başkanı Mete Eke´nin fotoğrafının yer almadığı görüldü. Recep Mamur, dönemini eleştirme bahanesi ile kulüp tanrihinin gerçek efsanesi Mete Eke´ye yapılan bu saygısızlık taraftarların büyük tepkisini çekti.

 

Büyük saygısızlık

Peki bu işi yapan ve özellikle sosyal medyada paylaşılmasını sağlayan zihniyet neyi planladı. Planlanan açık şekilde ortada. Ömrünü Kayserispor´a adamış, başkanlık yaptığı dönemde ise taraftarın ´´Efsane Başkan´´ olarak nitelendirdiği, kulübün tarihine damga vurmuş Mete Eke´nin fotoğrafını o duvara asmamak görev yapan yöneticilerin komleks ve kaprisilerini ortaya koyuyor. Zira, isimleri asla ve asla Mete Eke ile yan yana gelemeyecek kişiler böylece egolarını tatmin ediyor. Mete Eke´nin başkanlık yaptığı dönemde harcamaların tamamını cebinden yaptığı, her maçı ful tribünlere oynattığını dün gibi hatırlayanlar, bugün belediye bütçesinden ve şehrin kaynaklarından harcayarak yöneticilik yaparken, Mete Eke´nin izlerini silmeye çalışarak bu durumlarını ortaya koşmuş oldular.

 

Kayserispor tarihinden bihaber yöneticiler

Özellikle sosyal medyada bu fotoğrafın yayınlanması için yandan hesaplara servis edilmesi ise bu işte art niyet olduğunu ortaya koyuyor. Görev yapan tüm başkanların yanında Mete Eke gibi Kayseri için önemli bir değerin fotoğrafının asılmayarak yerinin boş bırakması ise taraftarların büyük tepkisini çekti. Yapılan yorumlarda, ´´Erol Bedir ve yönetiminin birilerini eleştireceğiz zihniyeti ile yaptığı bu uygulama tam bir skandal. Sanırız Mete Eke´nin kim olduğunu ve Kayserispor´a verdiği hizmetleri bilmeyecek kadar külüp tarihinden bihaber insanlar. Ama gün gelir, yönetim değişir ve bu isimlerin yerlerine gelenlerde Erol Bedir´in fotoğrafını asmaz. İşte o zaman sadece yandaş ve trol hesaplar ile iş yapmanın ne anlama geldiğini anlarlar´´ cümleleri oldukça dikkat çekti.

 

Biz tarif edelim

Öte yandan, bu konu ile ilgili olarak Mete Eke´yi Kayserispor yönetiminden kimsenin aramadığı ve fotoğraf talebinde bulunmadığıda öğrenildi. Biz küçük bir iyilik yapalım. Kayserispor tarihine adını altın harflerle yazdırmış, taraftarın ´´Efsane Başkanı´´, Kayseri´nin önemli bir değeri olan Mete Eke´nin fotoğrafını kendisinden isteme gibi bir zahmete bile girmeyen sözde yöneticilere, Mete Eke´nin fotoğrafını nereden bulacağını tarif edelim. İnternete gireceksiniz. Arama motorunu açacaksınız. Arama butonuna ´´Mete Eke´´ yazacaksınız. İş bu kadar kolay. Ardından arama moturundan çıkacak 216.000 sonuçtan birini kullanacaksınız. Zor değil önünüzde 216.00 Bin seçenek var. Bununlada yetinmeyip aşağıda bu durumun görüntüsünü de paylaştık ki daha kolay yapabilesiniz.

 

(Haber: Erhan KAN)



Anahtar Kelimeler: SİZİN VEFANIZIN