?SİYASETİN KARA LEKESİDİR?

7.04.2016 11:01:24

Kayseri Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında yaptığı açıklamalara tepki göstermek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

 

 

 

Sendika binasına düzenlenen açıklamada Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Nihal Yılmaz, ?Bir anneye, hanımefendiye, kadına seviyesiz eleştirisini kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Kılıçdaroğlu´nun tüm kadınlardan, halkımızdan ve bakanımızdan özür dilemesini bekliyoruz? dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun yaptığı açıklamalara tepki gösteren Yılmaz, ?Kemal Kılıçdaroğlu´nun geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız sayın Dr. Sema Ramazanoğlu´na karşı söylediği sözler, Türk siyasetinin tarihi kara lekesidir. Kılıçdaroğlu´nun söylediği ağza alınamayacak sözleri hiçbir terbiye, edep ve insafa sığmayacak, kendini bilmez, cinsiyetçi ve ölçüsüz derecede seviyesizdir. Parti sözcüsü olarak söylenmiş ve parti üyeleri tarafından alkışlanmış olan bu sözler hiç mazeretin arkasına sığınılarak savunulamaz ve bu kitle için de büyük bir utanç kaynağıdır. Bir anneye, hanımefendiye, kadına seviyesiz eleştirisini kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Kılıçdaroğlu´nun tüm kadınlardan, halkımızdan ve bakanımızdan özür dilemesini bekliyoruz? diye konuştu.

Açıklamaya katılan sendika üyeleri Yılmaz´ın konuşmasının ardından uzun süre alkışlayarak destek oldu.

Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: SİYASETİN KARA LEKESİDİR