ŞİMŞEKSPOR İLK MAÇINI KAZANDI

1.05.2015 10:06:15

U-19 Türkiye Şampiyonası`nda ilimizi temsil eden Kocasinan Şimşekspor, Kırşehir Grubu`ndaki ilk maçında Bor Belediyespor`u 4-0 mağlup etti

U19 Türkiye Şampiyonasında ilimizi Kırşehir Grubunda temsil eden Kocasinan Şimşekspor dün oynadığı ilk maçında Niğde Bor Belediyespor`u her iki yarıda attığı gollerle 4-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Dün Kırşehir Bağbaşı Stadında oynanan karşılaşmada sahaya Muhammed Fatih, Tugay Oflazoğlu, Atakan Kökkaya, Ergin Oyarkılıçgil, İhsan Töme, Okan Yılmaz, Ahmet Erdek, Seyit Ali Bıyık, Furkan Yaşar Coşkun, Mehmet Çamdallı ve Yusuf Öcek on biri ile çıkan Sarı-Siyahlar rakibi karşısında rüzgâra karşı oynamasına rağmen farklı galibiyet elde etti.

Rakibi karşısında ilk yarıyı 20.dakikada Ergin'in attığı golle 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz Kocasinan Şimşekspor ikinci yarıda adeta fırtına gibi esti. İkinci yarının hemen başından 48.dakikada ilk golün sahibi Ergin'in golü ile skoru 2-0 yapan temsilcimiz biraz olsun rahat nefes aldı.65.dakikada temsilcimiz Seyit Ali Bıyık ile 3 golü buldu. 83.dakikada Yusuf Öcek'in yerine oyuna dahil olan Yusuf Çetin attığı golle farkı 4`e çıkardı. Kalan dakikalarda başak gol olmayınca Kocasinan Şim şekspor sahadan 4-0`lık galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz Kırşehir Grubunda ikinci maçını ise yarın Konya İlgin ile oynayacak. Temsilcimiz Konya karşısında alacağı galibiyet ile adını finale yazdırmak istiyor. Bugün dinlenecek olan Sarı-Siyahlılar yarın oynayacağı Konya İlgin maçına odaklanacak.

(Memduh BORAZAN)