SIKINTILAR BİTECEK

13.10.2015 17:44:46

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas dün kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi

Ligde Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi Kadir Has Tesisleri´nde basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Tolunay Kafkas, bir birinden önemli konulara değendi.  Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız ile birlikte basın karşısına çıkan ve Kayserispor´un zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek sözlerine başlayan Tolunay Hakkı Kafkas, ?Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor.  Ölen insanlarımız var, onlara Allah´tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum. Üzüntümüz her geçen gün artıyor. Zor bir süreç içinde başladık. Ligin ilk 3 hafta iyi domine ettik. Son 4 hafta istediğimiz sonuçları alamadık´´ dedi. İstedikleri sonuçları alamamalarının bazı nedenleri olduğunu kaydeden Kafkas, konuşmasına şöyle devam etti: ´´Bunların içersinde bir takım şeyler oldu. Bunlara çok değinmek istemiyorum. Şöyle oldu, böyle odludan ziyade şunu ifade etmeye çalıyorum.  Bu süreçten çıkabilecek gücümüz var, karakterimiz var her şeyden öncede kavgacı bir kimliğimiz var. Bu kavgacı kimliğimiz yanlış anlaşılmasın. Bu süreçten çıkabilecek kavga edebilecek, her türlü güce sahibimiz.  Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ligin henüz 7.haftası. Başta başkanımız olmak üzere, Kayserispor yönetim kurulu üyelerimiz biz birlik ve bütünlük içersindeyiz.  Oyuncularımızda buna dâhil. Bu süreçten ben çıkacağımıza inanıyorum.  Takımın genel durumu hakkında baktığımızda kazanabileceğimiz maçlar vardı bunların içersinde. Bence pek kaybetmeyi de hak eden Kayserispor yoktu.  Bu mücadeleyi, sonuna kadar vereceğiz. Bu şehir güçlü bir şehir. Bu insanlar güçlü insanlar. Onun için kimse endişeye kapılmasın, rahat olsun.´´

/resimler/2015-10/13/1746265664994.jpg

ESKİ GÜNLER GELECEK

Bakın arkadaşlar ben önce bu şehre başkanımıza yönetim kuruluna çok inanıyorum. Her şeyden önce kendime inanıyorum ve güveniyorum.  Ben bu şehirden bu takımı çıkartırım Şu süreci atlatabilirsek. Bunu Allah biliyor, biz çalışıyoruz. Atlatabilirsek Kayserispor eski günlerine döndürürüm. Kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.  Yeter ki şu süreci atlatalım. Ama geldiğimiz süreç kolay değil. Başkanımız ağır bir yükün altına girdi. Zor bir dönemden geçiyoruz.  Bu dönemi atlatabilecek her güce sahibimiz. Ben bu takımı yeniden eski günlerine getiririm.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Taraftarımıza da sesleniyorum, özellikle Kapalı Kale Grubuna çok çok teşekkür ediyorum. Onların bize pozitif desteği daha da motive ediyor. Bu süreçten bu takım öyle ya da böyle çıkacaktır. Taraftarımızın desteğini her zaman yanımızda hissetmek istiyoruz. Pazar günü tüm Kayseri halkını maça bekliyorum

İKSİK OYUNCUMUZ YOK

Eksiğimiz yok. Sakat veya cezalı oyuncumuz yok.  Fenerbahçe maçı ile bizim artı bir rakibi artacak düşecek bir şeyimiz yok. Sahamızda kazanmak için her şeyi yapacağız.  Bir an önce orta sıralara doğru çıkmak istiyoruz.  Bu takımın gücü var. Her takımı yenecek gücümüz var.  Bunu sahaya yansıtmaya çalışacağız.

PARA İÇİN YAPMIYORUM

Kayseri´den ayrıldıktan Karabükspor ve Trabzonspor´da biraz daha kendimi kontrol ettim. Geçmişte daha agresif daha sert bir mizaca sahiptim. Elbette yıllar geçtikçe daha sakin daha oturaklı olunuyor. Hırsımdan heyecanımdan bir şey kaybetmedim. Hatalar, yanlışlar karşısında kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Heyecanım olmasa emin olun hocalık yapmam. Ama madem Kayserispor ailesi beni daha hırslı görmek istiyor, o zaman bende olurum. 

(Haber ve Fotoğraflar Memduh BORAZAN)

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SIKINTILAR BİTECEK