SHOE TEK KAYSERİ´DE

4.04.2016 11:52:07

Bayan ayakkabı ve çantada Türkiye´nin önde gelen firmaları arasında bulunan Shoe Tek bayan ayakkabı ve çanta ilimizde Talas Bahçelievler Mahallesinde açıldı.

Bayan ayakkabı ve çantada Türkiye´nin önde gelen  firmaları arasında bulunan Shoe Tek  bayan ayakkabı  ve çanta ilimizde Talas Bahçelievler Mahallesinde  açıldı.

 Çok sayıda   davetli nin katıldığı  açılışta   görüşlerini aldığımız Firma sahibi  Özay Tekin:? Bugün güzide ilçemiz Talas Bahçelievler´de ilk mağazamızı  açtık. Tüm Kayseri´li hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yüzlerce çeşit  bayan ayakkabı ve çanta çeşitlerini açtığımız mağazamızda halkımızın  beğenisine sunmaktayız. Kaliteye önem vererek fiyatlarımızı uygun tutmaya çalışıyoruz. Yerli ve yabancı birçok tanınmış markayı mağazamızda bulundurmaktayız. Türkiye´de  İstanbul  ve İzmir başta olmak üzere bir çok ilimizde mağazası bulunan Shoe Tek  artık Kayseri´de. Vatandaşımız güvenle gelip  beğendiği  ürünü bizlerden alabilirler. Halkımız ürünlerimizi ve fiyatlarını görünce  zaten memmun kalacaklardır.? dedi. Ayrıca  açılışta  mağazaya bayanların yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 

 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ SHOE