SEVGİ`NİN YOLU ERCİYES`TEN GEÇTİ

22.01.2015 10:16:26

Kayseri`deki Sevgi Evleri`nde kalan çocuklar Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes`e çıkarıldı. Vali Orhan Düzgün`ün eşi Gül Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin eşi Neşe Özhaseki ve Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya

   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri`nde kalan çocuklar Erciyes`te farklı bir gün yaşadılar. Valilik ve Büyükşehir Belediyesi`nin organizasyonuyla yapılan etkinliğe Sevgi Evleri`ndeki 80 çocuk katıldı. Etkinliğe iştirak eden Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Orhan Düzgün`ün eşi Gül Düzgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin eşi Neşe Özhaseki çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. 

   Vali Orhan Düzgün`ün eşi Gül Düzgün Sevgi Evleri`nde kalan çocuklar ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi`ndeki hastaları ayrı gruplar halinde Erciyes`e getirdiklerini söyledi. Çocukların Büyükşehir Belediyesi`nin Erciyes`te yapmış olduğu güzel tesislerden yararlanma fırsatı bulduklarını dile getiren Düzgün, "İnşallah böyle organizasyonlarda tekrar bir arada oluruz. Belediyemize de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin eşi Neşe Özhaseki ise, Sevgi Evleri`nde kalan 80 çocuğu Erciyes`te ağırladıklarını belirterek, "Onlarla birebir ilgilenme fırsatı bulduk. Çocuklarımızı dönem dönem buraya getiriyoruz. Kayak yapma zevkini yaşıyorlar ve mutlu oluyorlar. Bu tesislerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.