SERKAN TOK: ''YENİ DÖNEM İÇİN DE ADAYIM'' DEDİ

11.09.2020 16:11:00

Başkan Serkan Tok, il başkanlığına yeniden aday olduğunu bildirdi. Tok, yaptığı yazılı açıklamasında, MHP Kayseri İl Teşkilatı olarak 16 ilçede kongreleri tamamladıklarını, 20 Eylül’deki il kongresine hazır olduklarını belirtti.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, il başkanlığına yeniden aday olduğunu bildirdi. Tok, yaptığı yazılı açıklamasında, MHP Kayseri İl Teşkilatı olarak 16 ilçede kongreleri tamamladıklarını, 20 Eylül’deki il kongresine hazır olduklarını belirtti. 

 

Görevde bir dönemini tamamlamış MHP Kayseri İl Başkanı olarak önümüzdeki dönemde de davama hizmetimi sürdürebilmek adına tekrar il başkan adayı olduğumu dava arkadaşlarıma ve Kayseri kamuoyuna buradan duyurmak istiyorum dedi ve şunları kaydetti:  

 

’’Kıymetli Kayserili hemşerilerim, değerli medya mensupları ve çok muhterem dava arkadaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek 13. Olağan Büyük Kurultayı’mıza Türkiye genelinde yaptığımız kongrelerle hazırlanmaktayız. MHP Kayseri İl teşkilatı olarak bizlerde 16 ilçemizde kongrelerimizi tamamlayarak 20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz MHP Kayseri İl kongremize hazır hale geldik. Öncelikle ilçe kongrelerinde ilçe başkanlığına seçilen dava arkadaşlarıma görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yüce Allah’tan bu birliğimizi, beraberliğimi her zaman daim etsin duamı dilimden düşürmediğimi vurgulamak istiyorum. 

Görevde bir dönemini tamamlamış MHP Kayseri İl Başkanı olarak önümüzdeki dönemde de davama hizmetimi sürdürebilmek adına tekrar il başkan adayı olduğumu dava arkadaşlarıma ve Kayseri kamuoyuna buradan duyurmak istiyorum. 

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ndan, Kocasinan MHP İlçe Başkanlığı’na ve oradan da MHP Kayseri İl Başkanlığına uzanan tüm süreçlerde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ölçüleri ölçümüz, ilkeleri ilkemiz olmuştur. Bu çizgi hayatımız temel prensibi oldu, bundan sonrada bu çizgiden asla ayrılmadan davama, partime hizmet etmeyi sürdüreceğim. 

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile tanışıp sevdalandığımız ve gözümüz gibi koruduğumuz ülkü bayrağını, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile daha yükseklere taşımanın gayreti ve azmi içindeyiz. 

MHP Kayseri İl Başkanlığındaki ilk dönemimizde MHP’nin politikalarını Kayseri halkıyla bütünleştirmenin çabasını verdik. Ülkücü iradenin desteğiyle ikinci dönemde de bu çabamızı sürdürmek istiyorum. Kazanan Kayseri, kazanan MHP, kazanan Cumhur ittifakı, kazanan Türkiye olması dileğiyle yola koyulduk. Niyet, azim, gayret, dua bizden, destek ise Ülkücü irade ve çok kıymetli Kayseri halkından olacaktır. Yüce Allah bizi bu hedefimizde başarılı kılsın, ideallerimizi yaşatmada daim etsin. 

20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz MHP Kayseri İl kongresinde, hiç kaybetmediğimiz azmimizle, şevkimizle birlikte yine dava arkadaşlarımızla olacağız. Ülkücü iradenin ortaya koyacağı kararla kongremizden çok daha da güçlenerek çıkacağız. Saygılarımla.’’ 



Anahtar Kelimeler: SERKAN : '' DÖNEM ADAYIM''