SERiYE SON NOKTA!

23.02.2015 08:01:54

PTT 1. Lig Temsilcimiz Kayserispor, 8 eksik ile çıktığı Samsun deplasmanında yenilerek ligde 4 haftanın ardından puan kaybetti. 43 Puanda kalan temsilcimiz liderliğini korudu

PTT Birinci Lig`de son olarak 16. haftada deplasmanda oynadığı Karşıyaka maçını kaybeden Kayserispor, 4 haftalık galibiyet serisinin ardından Samsun deplasmanında puan kaybetti. Sekiz önemli oyuncusundan yoksun çıktığı maçta rakibi karşısında 2-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılı takım buna rağmen 43 puan ile lidirliğini korudu. Temsilcimiz, önümüzdeki hafta kendi sahasında şampiyonluk yarışı veren takımlardan Adana Demirspor`u konuk edecek.

 

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: İlker Meral **, Emre Suna **, Ahmet Ayaz **
SAMSUNSPOR: Soner ***, Murat ***, Ahmet Burak **, Fatih **, Sezer ***, Taha ***, Musa Aydın ** (Recep dk. 72*), Hasan **, Mbilla ***, Ivanov ** (Eren dk. 63 *), Ofoedu *** (Mustafa Sevgi dk. 88 *)
KAYSERİSPOR: Serdar Kulbilge *, Serkan * (Sinan dk. 54 *), Simic * (Berkay Can dk. 15 *), Çağlar **, Okay *, İbrahim **, Abdullah **, Mijailovic **, Turgut Doğan Şahin **, Biseswar ***, Murat Akın * (Anıl dk. 62 *)
GOLLER: Ofoedu (dk. 42), Taha (dk.80) (Samsunspor)
SARI KARTLAR: Murat Akyüz (Samsunspor), Fatih Serkan, Mijailovic, Berkay Can (Kayserispor)

11. dakikada, Samsunspor'un geliştirdiği ani atakta Musa Aydın'ın pasıyla buluşan İvanov'un vuruşunda Kayserispor defansı topu kornere çıkarttı.
17. dakikada, Kayserispor'da Abdullah'ın Okay ile yaptığı verkaç sonrası kaleye çektiği şutu kaleci Soner son anda tokatlayarak kornere çıkarttı.
30. dakikada, Samsunspor'un geliştirdiği atakta Mbilla'nın ceza sahasına yaptığı ortada İvanov'un vuruşunda kaleci Serdar Kulbilge kurtardı.
41. dakikada, Musa Aydın'ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Hasan'ın kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.
42. dakikada, Musa Aydın'ın sağdan ceza sahasına yaptığı ortada Ofodeu'nun vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
61. dakikada, Kayserispor'un geliştirdiği ani atakta Biseswar topu Turgut Doğan Şahin'in önüne bıraktı Turgut Doğan Şahin çaprazdan vurduğu topu kaleci Soner kornere çıkarttı.
80. dakikada, Sezer'in ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Taha'nın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-0
90+1. dakikada, Kayserispor'un geliştirdiği atakta Anıl'ın vurduğu şutu kaleci Soner kornere çıkarttı. 

Mağlup oldukları için üzgün olduğunu ifade eden Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Galip geleceğimiz maçta mağlup olduk. İyi bir mücadele oldu. İki takım da yüreklerini ortaya koyarak iyi mücadele ettiler. Samsunspor pozisyonları değerlendirdi, biz değerlendiremedik. Bizim de önemli eksikliklerimiz vardı, bunu da hissettik. Onların yerinde oynayan arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar. Samsunspor'u tebrik ediyorum. Biz de bundan sonraki haftalara bakacağız” diye konuştu. Maçı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, ise Güçlü bir rakiple oynadık. 2 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Biz hafta hafta düşünüyoruz. Artık yolumuz uzun. Bizim bir hedefimiz var. Bu zorlu yolu aşmak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bize güvendikleri için taraftarımıza teşekkür ediyoruz`` dedi. 



Anahtar Kelimeler: SERiYE SON NOKTA!