SERİM HACILARA VEDA ETTİ

18.08.2014 10:58:13

Uzun yıllar Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürü olarak görev yapan Şener Serim, Felahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne Şube Müdürü olarak atanması dolayısıyla Hacılar`a veda etti.

Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem ve daire müdürleri katıldı.

            Felahiye Milli Eğitim Müdürlüğü`ne Şube Müdürü olarak atanan Şener Serim burada bir konuşma yaparak, herkesin haklarını helal etmesini istedi. Serim, "Uzun yıllar Milli Eğitim Müdürümüz Fahri Herdem ile güzel bir birliktelik örneği göstererek ilçemizi eğitimde Kayseri`de birinci sıraya gelmesinde emek sarf ettik. Bu çalışmalarda başta Kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bizler olmasak da Hacılar eğitimdeki bu liderliğini devam ettirecektir. Yeni görev yerimiz olan Felahiye`de de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

            Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici`de Şener Serim`in güler yüzü tatlı dili ve çalışkanlığıyla Hacılar`ın gurur kaynağı olduğunu söyledi. Başkan Ekici, "Çalışmalarıyla takdir ettiğimiz bir müdürümüz. İnşallah bundan sonra da daha nice yıllar hizmetler verecektir. Felahiye`den de daha üst makamlara gelmesini rabbim nasip etsin. Bu bir ayrılış değil başlangıçtır. Verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

           

 

 

            Son olarak konuşan Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ise Şener Serim`in hayatında hep aydınlık günler olması temennisinde bulundu. Kaymakam Bilgihan, "Bu ilçeye kattığınız değerlerden dolayı, pozitif enerjinizden dolayı, sinerji yaratabilme olayınızdan dolayı ve en önemlisi tecrübelerinizi arkadaşlarınızla en güzel bir şekilde paylaşabilme yeteneğiniz ve sabrınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Felahiye büyük bir kazanım içerisinde dolayısıyla Felahiye çalışıyor, kazanıyor, öğreniyor olacaktır. Önemli olan çalıştığınız yerde fark yaratabilmek ve bunu siz yarattınız. Ben Hacılar ve Hacılar eğitimi adına çok teşekkür ediyorum." şeklinde ifade etti. 

            Kaymakam Bilgihan ve Başkan Ekici konuşmalarının ardından Felahiye Milli Eğitim  Şube Müdürü Şener Serim`e plaket takdim etti.