SERBEST BÖLGE BİR KAZANÇTIR

10.08.2014 12:37:52

Kayseri Milletvekili Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner yıldız, Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ile Yaşar Karayel ile birlikte Kayseri Serbest Bölgesindeki işletmeleri gezen Melikgazi Belediye BaşkanıDr. Memduh Büyükkılıç‘a Kayseri Serbest Bölges

Serbest Bölge tanıtım ve inceleme ziyaretlerinde Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi hakkında hem bilgiler verdi hem de gelecekte yapılması gereken ve yapılacak çalışmaların bir değerlendirmesini yaparak Kayseri serbest Bölgenin, bölge halkı için önemli bir ekonomik kazanç kapısı olduğunu kaydetti.

Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı da olan Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kayseri ilinin bir üretim ve ticaret merkezi olduğunu ancak Kayseri Serbest Bölgesinin statü gereği ayrı bir yeri ve ekonomik ayrıcalığı bulunduğunu belirterek, bugünkü Serbest Bölgenin başarısında Melikgazi Belediyesi çalışmaların ve yatırımlarının  büyük bir payı olduğunu bildirdi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç özellikle ekonomik yatırım ve hizmetleri  desteklediklerini ve yönlendirdiklerini çünkü sürdürülebilinir gelişmenin temelinde ekonomik gelişmelerin devamı söz konusu olduğunu belirterek “Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Sayın Bakanımız Taner Yıldız’ı misafir ederek işletmeleri tanıttık, bilgi verdik. Serbest Bölge işletmecilerin sorun ve dileklerini ilettik. Geçen yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısında bu sorunlar gündeme getirilerek, Eylül ayında çıkarılacak yasa ile sorunların çözüleceği müjdesini verdi. Kendilerine Kayserililer adına teşekkür ediyoruz “ dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi.   (Kurum Haberi)