SENEGAL-KAYSERİ HATTI

10.07.2015 09:52:18

Sun Fuar tarafından Kadirhas ve Kongre Merkezi´ne açılan Bayram alışveriş günleri başladı.

 

 

Kadirhas ve Kongre Merkezi içerisinde 8-16 Temmuz tarihleri arası her gün akşam 16.30 ile 02.30 saatlerinde açık kalacak olan fuar, farklı bölge ve şehirlerden yöresel ürünlerini tanıtmak için Kayseri´ye gelen stantlar ile Kayseri´nin ufkunu genişletiyor.

Muğla Milas´tan gelen Günaltay Süt Mamulleri Zeytin ve Zeytincilik işletmesi sahibi Derya Günaltay, ürünlerinin yüzde yüz doğal olduğunu amaçlarının kendi yörelerine ait olan ürünleri Kayserili vatandaşlara tanıtmak olduğunu ifade ederek, ? Zeytinlerimiz yüzde yüz doğal. Hepsi tek tek elle toplanıyor. Sarımsaklı, biberli, portakallı, üçü bir arada dediğimiz biber, zeytinin içinde peynir olan ilginç zeytinlerimiz var. Fiyatlarımız dışarıya göre gayet uygun, bütün Kayserili vatandaşlarımızı bekliyoruz? dedi.

Afrika´nın Senegal şehrinden gelen Musa Faya, Türkiye´yi ve Kayseri´yi çok sevdiğini, mümkün olduğunca yapılan fuarlara katıldığını belirterek, ?Burada sattığım her ürünün kendi ülkemde bir anlamı var. Ürünlerimin hepsi Senegal´den geliyor. Kayseri´yi ve Kayserili vatandaşları seviyorum. Geçtiğimiz yıllarda da şehrinize gelmiştim? şeklinde konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ SENEGAL HATTI