SENEDİ GETİR BONSERVİSİNİ AL!

30.06.2017 09:27:57

Kayseri Erciyesspor´da göze batan ve teklif alan oyuncular Kulüp?Başkanı Saffet Külahçı´ya senet vererek bonservislerini alıyor

Kayseri Erciyesspor´da şaşırtan gelişmeler birbirini izliyor. İşler yine arapsaçına döndü. Bu sezon ilimizi Spor Toto Üçüncü Lig´de temsil edecek olan Kayseri Erciyesspor´da yine ilginç gelişmeler yaşanıyor. Son derece çarpıcı iddiaların ortaya atıldığı temsilcimizde gidişat yine iyi değil. Profesyonel liglerde yer alacak takımlar, teknik adamlarını bulup transferlerini yaparken yeni sezon için kamp çalışmalarının programlarını bile belirledi. Buna karşılık Kayseri Erciyesspor´da hiçbir gelişme bulunmuyor. Transfer yapamayan temsilcimizin, birde elindeki oyuncuları birer birer kaçıyor. Özellikle geçen sezon göze çarpan ve birçok takımın transfer listesinde yer alan oyuncular birer birer takımdan ayrılıyor. Kayseri Erciyesspor ile sözleşmesi devam eden bazı oyuncular Kulüp Başkanı Saffet Külahçı´ya senet vererek bonservislerini alarak transfer yapmanın telaşına düştü. 

"Vade kısa olsun telaş"

İsmi birçok kulüp ile anılan ancak Kayseri Erciyesspor ile sözleşmesi devam eden Bilal Kılıç, bonservisini alabilmek için bir miktar nakitin yanı sıra 45 Bin TL´lik senet verdi. Bu senedin üzerinde borcun Saffet Külahçı´ya ödeneceğinin yazdığı iddia ediliyor. Son olarak bir senet konusu da Mehmet Bayram´ın bonservisi ile ilgili olarak ortaya atıldı. Traner olabilmek için bonservisini almak isteyen genç oyuncu ile görüşen Saffet Külahçı´nın kendisinden 45 Bin TL karşılığı senet aldığı ve bu senedin üzerinde ise isim yazmadığı dile getiriliyor. Üstelik uzun süreli çekleri kabul etmeyen Saffet Külahçı´nın alınan senetlerde zamanı çok kısa tutmaya özen gösterdiği belirtiliyor. Bu iki oyuncunun yanı sıra ayrılmak isteyen oyuncuların senet seçeneğini değerlendirdiği belirtiliyor. 

"Senetlerde kulübün üzerine değil"

İşte tam bu noktada birbirinden sarsıcı iddialar gündeme gelmeye başladı. Takımın önemli isimleri birer birer bonservislerini alıyor. Ancak, bu konuda önemli soru işaretleri var. Kulüp Başkanı Saffet Külahçı bu oyuncular ile yaptığı görüşmelerde bonservislerini almaları için peşin para yada senet istiyor. Ancak senetlerin üzerinde borcun Kayseri Erciyesspor´a ait olduğunu belirten hiçbir ibare yer almıyor. Yapılan senetlerin birinde Saffet Külahçı´nın ismi yazarken, bir diğerinde ise borcu alacak yeri boş bırakılmış. Yani istendiği şekilde doldurulabilir. Bu iddialar sonrasında yaşanacak olan gelişmeler önümüzdeki günlerde Kayseri Erciyesspor´u çok daha kötü günlerin beklediğini gösteriyor. Senetlerin kulübün üzerine olmaması akıllarda ciddi soru işaretleri bırakıyor. 

(HABER-FOTO: ERHAN KAN)



Anahtar Kelimeler: SENEDİ GETİR BONSERVİSİNİ