Sendikalar Koronavirüs'e karşı siper oldu

16.04.2020 12:37:00

Kayseri Eğitim Bir sen Şube Başkanı ve Memur Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, “Tüm kamu çalışanlarımız ‘PANDEMİ’ sürecinde üzerlerine düşen görevlerini yerine getirmeye çalışıyor.” dedi.

Kalkan, Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen ve Birlik-Haber-Sen adına yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Kamu çalışanlarımızın fedakarca çalışmalarına şahit oluyoruz. Pandemi sürecinde Kayseri önemli bir sınavın ortasındadır. Memur Sen bu gibi zor süreçlerde her zaman devletinin ve milletinin yanında yer almıştır. Eğitim Bir Sen olarak Sağlık Sen şubemiz ve Birlik Haber Sen temsilciliğimizle birlikte toplam 1200 adet koruyucu maske dağıtımı yaptık.  Sağlık Sen Şube Başkanımız Hakan Keser ve Birlik Haber Sen Başkanı Mehmet Taş Beylerle birlikte PTT çalışanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza koruyucu siper desteğinde bulunduk.” dedi.

Memur Sen İl Temsilcisi Kalkan, “Şimdi Vefa Zamanı” kampanyasına ve “Biz “Bize Yeteriz” yardım kampanyasına birer milyon TL’lik yardımda bulunduklarını ve Memur-Sen olarak üzerlerine düşen görevi güçleri yettiğince yapacaklarını iletti.



Anahtar Kelimeler: Sendikalar Koronavirüs' karşı siper