SEMT KÜTÜPHANELERİ SON AŞAMADA

6.05.2020 11:43:00

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitime katkı vermeye devam ettiklerini ve bu kapsamda kütüphane yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Büyükkılıç, ilk etapta Argıncık ve Ziya Gökalp Mahallesi’ne yaptıkları semt kütüphanelerinde son aşamaya geldiklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Covid 19 ile mücadele sürecinde de kütüphane yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Bu süreçte özellikle e kütüphaneyi eve taşıma yönünde gayret ettiklerini dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, bir taraftan da rutin hizmetler ile şehrin ihtiyaç duyduğu projelere devam ettiklerini belirtti. 

Eğitime büyük önem verdiklerini ve kütüphane yatırımlarının da eğitime çok önemli katkı sunacağını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Argıncık ve Ziya Gökalp Mahallesi’ne iki ayrı kütüphane yaparak kütüphane sayımızı 7’ye çıkardık. Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşerek Beyazşehir’e kazandırdığımız kütüphanemizin kitaplarını Bakanlıktan sağlıyoruz. Yine Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşmeler sonrası Millet Bahçesi içerisine önemli bir kütüphanenin Bakanlığımız tarafından yapılması için çalışıyoruz” dedi. 



Anahtar Kelimeler: KÜTÜPHANELERİ AŞAMADA