ŞEKER UMUT DOLU

6.04.2015 22:53:25

Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup Temsilcimiz Kayseri Şekerspor, Etimesgut Belediyespor galibiyeti ile ligde kalma umutlarını yeniden yeşertti!

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Kayseri Şekerspor ligin 29.haftasında sahasında oynadığı maçta güçlü rakibi Etimesgut Belediyespor'u 88.dakikada Süleyman Köse'nin attığı golle 1-0 mağlup etti ve küme düşme potasından çıkarak rahat bir nefes aldı. Ligde kader maçları oynayan temsilcimiz Kayseri Şekerspor, Etimesgut Belediyespor maçında iyi futbolunu aldığı galibiyetle süsledi. Rakibi karşısında aldığı galibiyeti hem taraftarı hem de soyunma odasına doyasıya kutlayan Yeşil-Beyazlılar büyük mutluluk yaşıyor. Alınan galibiyetle küme düşme potasından çıkan Kayseri Şekerspor ligde kalan son 5.haftada 3 deplasman 2 iç saha karşılaşması oynayacak. Temsilcimiz 30.haftada deplasmanda Beylerbeyi, 31.haftada iç sahada Orhangazispor konuk ederken, 32.haftada İstanbul Güngörespor'a konuk olacak,33.haftada sahasında Kahraman Maraş Büyükşehir Bleediyespor'u konuk edecek olan temsilcimiz ligin son maçında ise Bayburt Grup İl Özel idare ile oynayacak ve ligi tamamlayacak. Yeşil-Beyazlılar dünü izinli geçirdi ve ligin 30.haftasında deplasmanda oynayacağı Beylerbeyi maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

 

PRİM ARTTI

Yöneticiler futbolcuları kırmadı, primi arttırdı

 Kayseri Şekerspor hafta sonu sahasında aldığı Etimesgut Belediyespor maçının galibiyet primi  Bin 250 TL olarak açıklandı. Maçtan sonra soyunma odasında coşkulu bir şekilde galibiyeti kutlayan oyuncular daha sonra soyunma odasına giren yöneticilerle espirili şekilde prim konusunda sıkı bir pazarlık yaptılar. Kayseri Şekerspor'un yöneticileri galibiyet primini önce  Bin TL olarak açıklasada ardından oyuncuların  Bin 250 TL taleplerini kabul ettiler. Yöneticiler İbrahim Dayı ve Mehmet Salih Pınarbaşı galibiyet primini 1 Bin 250 TL yaptılar.

(Memduh BORAZAN)

 



Anahtar Kelimeler: ŞEKER UMUT DOLU