ŞEKERSPOR ALTIN BULDU

20.04.2015 09:39:33

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz, dün konuk ettiği güçlü Orhangazispor`u Süleyman Köse`nin golü ile yenerek ligde kalma yolunda umudunu arttırdı

Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup`ta zor günler geçiren Kayseri Şekerspor, güçlü rakibi Orhangazispor`u Süleyman Köse`nin 43. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup etti. Bu skor ile birlikte puanını 34`e çıkartan Yeşil-Beyazlı takım kümede kalma umutlarını arttırdı. Orhangazispor ise aldığı yenilgi ile 42 puanda kaldı ve Play-Off umutlarını zora soktu. Kayseri Şekerspor, maçtan sonra ligde kalma adına hanesine yazdırdığı çok önemli üç puanı taraftarı ile birlikte kutladı.

STAT: Kadir Has Dış Saha

HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım ** Kemal Şafak ** Helim Aksoy **

SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Deniz Çınar *** İbrahim Ethem Sevinç *** Mizgin Demir *** Birol Yiğit *** Burak Öztürk *** İsmail Bulut *** (Dk.76 Ümit Kale ***) Şenol Büyükçekiç *** (Dk.32 Süleyman Köse ***) Rıdvan Gökçe *** (Dk.70 Emre Erol ***) Kudret Kanoğlu *** Özgür Meriç Gayretli ***

ORHANGAZİSPOR: Okan Karabulut ** Mustafa Can ** Barış Çiçek ** Kerem Kaya ** Serhan Karahan ** (Dk.46 Tunahan Bilgin *) Mesut Gün ** Yusuf Efil ** (Dk.85 Öner Yüzer *) Hasan Kul ** Mustafa Yıldız ** Yusuf Akbulut ** Seyfettin Serkan Akın ** (Dk.68 Abdülkerim Kılıç **)

GOL: Dk.43 Süleyman Köse (Kayseri Şekerspor)

SARI KARTLAR: Emre Erol, Rıdvan Gökçe, Süleyman Köse (Kayseri Şekerspor) Kerem Kaya, Mesut Gün (Orhangazispor)

6.dakikada, ev sahibi ekip Kayseri Şekerspor atağında sol taraftan Kudret'in yerden ortasında Şenol Büyükçekiç'in yerden gelişine sert vuruşu kaleci Okan Karabulut'a kaldı.

20.dakikada, konuk ekip Orhangazispor atağında Seyfettin Serkan`ın ortasında altı pas içinde bomboş pozisyonda kalan Barış Çiçek'in vuruşunu kaleci Deniz Çınar ayakları ile çıkardı.

43.dakikada, Kayseri Şekerspor golü buldu. Bu dakika Meriç Gayretli`nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Süleyman Köse şık kafa vuruşu ile takımını 1-0 önde geçirdi.

54.dakikada, Kayseri Şekerspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Süleyman Köse'nin vuruşunda kaleci topu iki hamlede kontrol etti.

75.dakikada, savunmanın büyük hatasında kaleci ile karşı karşıya kalan Süleyman Köse'nin yerden vuruşunda top direğe çarparak oyun alanı dışına çıktı.

87.dakikada, savunmasın hatasında topla buluşan Süleyman Köse kaleci Okan ile karşı karşıya kaldı. Süleyman'ın vuruşunda top direk dibinden auta çıktı.



Anahtar Kelimeler: ŞEKERSPOR ALTIN BULDU