ŞEKERSPOR ÜÇ PUANA UÇUYOR

13.02.2015 20:29:31

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor ligin 21.haftasında deplasmanda oynayacağı Anadolu Üsküdar maçı için bugün havayolu ile İstanbul'a giderek kampa girecek

 

Geçtiğimiz hafta Silivrispor maçı galibiyet ile umutlanan Kayseri Şekerspor yarın oynayacağı Anadolu Üsküdarspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Yarın, İstanbul Beyleri 75.Yıl Stadyumu`nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30`da başlayacak. Takımda eksik oyuncu bulunmazken oyuncuların son derece neşeli ve keyifli olması Anadolu Üsküdar maçı öncesi teknik heyeti umutlandırıyor. 19 kişilik kafile ile İstanbul’a giden Kayseri Şekerspor bugün maçın oynanacağı sahada ter antrenmanı yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. İstanbul`a 3 puan için gittiklerini belirten Teknik Direktör Sebahattin Tekin, ``Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Deplasman 3 puanla döneceğiz. Oyuncularıma çok güveniyorum. Oyuncularımın hafta başında beri antrenmanlarda sergilediği performansları beni Anadolu Üsküdarspor maçı öncesi umutlandırıyor. Anadolu Üsküdarspor maçından galibiyetle dönerek ikinci yarının ilk deplasman galibiyetini alarak Kayseri`ye dönmek istiyoruz`` dedi.

Yarın oynanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe’nin yardımcılıklarını Sebahattin Ayvazoğlugil ve Can Savaşan yapacak. Maçın 4.Hakemi Erdinç Kırıcı olacak. (Memduh Borazan)