ŞEKERSPOR LİGE DÖNDÜ

11.09.2014 16:33:30

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz, Pazar günü kendi sahasında ligin 2. hafta maçında Erzurum Büyükşehir Belediye`yi ağırlayacak

Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup`ta ilimizi temsil eden Kayseri Şekerspor, hafta içinde oynadığı Türkiye Kupası 1. Tur maçında Niğde Belediyespor`a penaltı atışları sonucunda yenilerek kupaya veda etmesinin ardından gözlerini yeniden lige çevirdi. Yeşil-Beyazlı takım, ligin ikinci haftasında Pazar günü kendi sahasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor`u konuk edecek.
Lige deplasmanda aldığı Ankara Demirspor yenilgisi ile başlayan Kayseri Şekerspor, genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıktığı Türkiye Kupası 1. tur maçında da istediğini bulamadı. Deplasmanda Niğde Belediyespor`a yenilerek kupaya erken veda eden temsilcimiz, kupayı unutarak yeniden lige odaklandı. Bu sezon kendi sahasında ilk maçını ligin ikinci haftasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor`u ağırlayarak oynayacak olan temsilcimiz, bu maçı taraftarının desteği ile kazanarak ilk galibiyeti ile tanışmak istiyor. Dün tesislerde toplanan Yeşil-Beyazlı takımda Niğde Belediyespor maçında forma giyen oyuncular rejenarsyon çalışması yaparken, forma giymeyen oyuncular yaklaşık 1 saatlik bir çalışma gerçekleştirdi. Erzurum maçı için topbaşı yapan Kayseri Şekerspor, bu maç ile ilgili son antrenmanını yarın yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. (Erhan KAN)