ŞEKERSPOR BOMBALARI PATLATTI

12.01.2017 09:50:10

Yeşil-Beyazlılar ligin ikinci yarısını öncesi kadrosu 5 yeni oyuncuyu dâhil etti. Ali Serhat Özdemir, Göktuğ Üsküdar, Alkan Kandemir, Burak Gündüz ve Onur Ergül gibi önemli isimler kadrosuna katmayı başardı.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor Pazar günü oynayacağı Kayseri derbisinde Talasgücü Belediyespor´u yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. Ligin ilk yarısını 16 puan ile 6.sırada tamamlayan Yeşil-Beyazlılar lige verilen 1 aylık arada yoğun bir çalışma programı yaptı. 1 aylık ara zarfında kadrosunda düşünmediği oyuncular ile yollarını ayıran Kayseri Şekerspor bu oyuncuların yerine tecrübeli oyuncuları kadrosuna kattı ve ligin ikinci yarısında hazır hale geldi.  Ligin ikinci yarısı öncesi çalışmalarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Emin Gök nezaretinde yaparak sürdüren Kayseri Şekerspor bu zaman diliminde hem Kayserispor U21 takımı hem de Niğde Tyanaspor ile hazırlık maçı oynayarak eksiklerini görmüş oldu. İki maçı da kazanan Kayseri Şekerspor ikinci yarıya iyi başlayıp ligi iyi bir noktada tamamlamak istiyor. Konya Altı Belediyespor´dan 1990 doğumlu kanat oyuncusu Ali Serhat Özdemir,  Ergene Velimeşespor´dan 1988 doğumlu stoper Göktuğ Üsküdar, Denizli Çal Belediyespor´dan 1986 doğumlu orta saha oyuncusu Alkan Kandemir,  Yeşil Kırşehirspor´dan 1990 doğumlu forvet oyuncusu Burak Gündüz ve Kelkit Belediye Hürriyet Spor´dan 1989 doğumlu  ön libero oyuncusu Onur Ergül gibi önemli isimleri kadrosuna katmayı başaran Kayseri Şekerspor bir anlamda gücüne güç kattı. Devre arasında bu kadrosuna yeni kattığı yeni oyunculara yoğun bir antrenman programı uygulayan Yeşil-Beyazlılar oyuncuların tamamını hazır gele getirdi ve Teknik heyetin şans vermesi halinde Pazar günü oynanacak Kayser i derbisinde Talasgücü Belediyespor karşısında ilk kez Yeşil-Beyazlı formayı giyecekler.

/resimler/2017-1/12/0951056007221.jpg  /resimler/2017-1/12/0951415070474.jpg

Yeni transferleri tanıyalım?.

Ali Serhat Özdemir- Sezon başında Konyaaltı Belediyespor forması giyen kanat oyuncusu Ali Serhat, Konyaaltı Belediyespor forması ile 8 karşılaşmada forma giydi. Oynadığı 8 maçta 3 gol kaydeden Ali Serhat ligin ikinci yarısında Kayseri Şekerspor forması ile ter dökecek. Kanatlarda oldukça hareketli ve hızlı olan Ali Serhat ikinci yarıya damga vurması bekleniyor.

Onur Ergül-  Kelkit Belediye Hürriyet Spor´dan transfer olan Onur Ergül ligi çok bilen bir oyuncu.  Şimdiye kadro birçok takımın formasını ve büyük başarılara imza atan Onur Ergül tam 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Kelkit Belediye Hürriyet Spor forması ile 8 maçta oynayan Onur,  gol sevinci yaşayamadı. Kariyeri boyunda BAL´da toplam 126 maça çıkan ön libero oyuncusu tam 22 gol kayıttı. Oynadığı her takımda çalışkanlığı ile dikkat çeken Onur Ergül, Kayseri Şekerspor formasını giymek için sabırsızlanıyor.

Alkan Kandemir- Birçok takımın forması giyen ve hem profesyonel hem de amatör olarak futbol hayatını sürdüren Alkan Kandemir, Deniz Süper Amatör Küme takımlarından Çal Belediyespor´dan Kayseri Şekerspor´a transfer oldu. Orta sahada forma giyecek olan Alkan, Yeşil-Beyazlı takıma hemen uyum sağlaması gözlerden kaçmadı.

Burak Gündüz- Yeşil Kırşehirspor´dan Kayseri Şekerspor´a transfer olan Burak Gündüz ligin ilk yarısında temsilcimizle aynı grupta yer alan Yeşil Kırşehirspor forması giydi. Yeşil Kırşehirspor forması ile ligin ilk yarısında 10 maçta görev yapan Burak, gol sevinci yaşayamadı. BAL´da toplam 74 karşılaşma oynayan ve 18 gol atan Burak, Kayseri Şekerspor forması ile gol hasretine son vermek istiyor.

Göktuğ Üsküdar- Ergene Velimeşespor´dan devre arasında Kayseri Şekerspor´a transfer olan 1988 doğumlu stoper oynayan Göktuğ bu sezon Ergene Velimeşespor´da maç oynamadı. Ligin ikinci yarısında Yeşil-Beyazlı forma ile ter dökecek olan Göktuğ, Şekerspor´da başarılı olmak istiyor.

(Özel-Haber-Fotoğraflar: Memduh BORAZAN)

/resimler/2017-1/12/0953272259973.jpg /resimler/2017-1/12/0955305699936.jpg /resimler/2017-1/12/0956091794392.jpg



Anahtar Kelimeler: ŞEKERSPOR BOMBALARI PATLATTI