ŞEKER'İ İLK YARI DÜŞÜRDÜ

12.05.2015 10:05:44

Ligin ilk yarısında yapılan yanlış tercihler, Kayseri Şekerspor`un yaşadığı acı sonun birinci nedeni olarak ön plana çıktı. İkinci yarıdaki büyük çıkış takımı ligde tutmaya yetmedi

Spor Toto 3.Lig 3.Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Şekerspor ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta sadece 13 puan alabildi. Yeşil-Beyazlılar ligin ilk yarısında Şener Akay ile başladı ve ardından takımın başına Tugay Aydemir getirildi. Bu iki antrenör 17 maçta sadece 13 puan topladı ve Kayseri Şekerspor'un ligden düşmesinde etkili oldu.

Kayseri Şekerspor, ligin ilk yarısında 17 maçta kalesinde 23 gol görürken Yeşil-Beyazlılar rakip fillere ise 16 gol attı. 17 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Kayseri Şekerspor ilk yarıyı 13 puanla 18.sırada tamamladı. Ligin ikinci yarısında Sebahattin Tekin ve ekibinin almış olduğu 26 puanın sadece yarısını alabilen iki antrenör Kayseri Şekerspor'un düşmesine büyük rol oynadılar. Sebahattin Tekin ve ekibinin ikinci yarıda takama yaptığı büyük katkı bile ilk yarıdaki başarısızlığını üstünü örtmeye yetmedi.  (Spor Servisi)