ŞEKER`DE YENİ BAŞLANGIÇ

30.01.2015 18:36:37

Spor Toto 3. Lig 3. Grup`ta son sırada yer alan temsilcimiz Kayseri Şekerspor, lige yeni bir başlangıç yapmak için dün Erzurum`a büyük umutlarla gitti!

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Şeker spor yarın deplasmanda oynayacağı Erzurumspor maçı için dün 19 kişilik kadro ile karayolu ile Erzurum’a gitti.
Ligde istenilen sonuçları bir türlü alamayan Yeşil-Beyazlılar dün 19 kişilik kadro ile Erzurum’a gitti. Temsilcimiz bugün maçın oynanacağı Kazım Karabekir Stadyumunda yapacağı son çalışma ile hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçecek. Takımda moraller ve keyifler yerinde. Erzurum’dan puanla döneceklerini belirten Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Sebahattin Tekin, “ Zor karşılaşma olacak ama kazanacağız. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarda oyuncularımın sergilediği performanstan çok memnunum. Allah’ın izni ile Erzurumspor maçından 3 puanla dönerek çıkışa geçeceğiz. Alacağımız galibiyetle iyi bir hava yakalayıp Kayseri Şekerspor’u üst sıralara taşıyacağız” diye konuştu. Karşılaşmayı Manisa Bölgesi hakemlerinden Emre Abar yönetecek. Abar’ın yardımcılıklarını Ahmet Yakarca ve Volkan Cindemir yönetecek. Maçın 4.Hakemi Uğurtan Kocaman olacak. Öte yandan, yarın Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Kayseri Şekerspor maçı saat 13.00`den itibaren Kardelen TV’den canlı olarak yayınlanacak. Maçı takip etmek isteyen futbolseverler uydu üzerinden Kardelen Tv’den canlı olarak izleyebilecek.