ŞEKER ALTIN BULDU

23.02.2015 07:32:57

Spor Toto 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor, ligde kalma yolunda son derece önemli bir galibiyete imza atarak Ayvalıkgücü Belediyespor`u eli boş uğurladı.

STAT: Kadir Has Dış Saha

HAKEMLER: Gökhan Özbulut ** Fethi Kayış ** Gürhan Karamelek **

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Sivaslıoğlu

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Muhammed Rıza Altıntaş *** İbrahim Ethem Sevinç *** Mehmet Tatlı *** Yaşar Kabakçı *** Burak Öztürk *** Özgür Meriç Gayretli *** Emre Erol *** Kudret Kanoğlu ***  (Dk.84 Ümit Kale **) Mizgin Demir *** (Dk.61 Rıdvan Gökçe **) Cemil Karakum *** Volkan Kabadayı *** (Dk.79 Altan Güneş **)

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Emrullah Öztürk ** Enes Diyarlı * Lütfü Berk * (Dk. Fatih Bolat *)Bahadır Sekizkardeş ** Kartal Öztaşkın ** Murat Tan * (Dk.74 Nazım *) Kerim Deler ** (Dk.53 İbrahim İdis *) Turhan Burak İnkaya ** Kerim Aydın * Emirhan Atilla * Vijdan Aladağ *

GOLLER: Dk.25 Özgür Meriç Gayretli (Kayseri Şekerspor)

SARI KARTLAR: Yaşar Kabakçı, İbrahim Ethem Sevinç, Emre Erol,Muhammed Rıza Altıntaş, Burak Öztürk (Kayseri Şekerspor) Kerim Deler,Bahadır Sekizkardeş,Murat Tan, Kerim Deler (Ayvalıkgücü Belediyespor)

Spor Toto 3.Lig 3.Gruptaki temsilcimiz Kayseri Şekerspor dün sahasında oynadığı maçta güçlü rakibi Ayvalıkgücü Belediyespor'u 1-0'lık sonuçla mağlup ederek puanını 20 yaptı ve bir basamak yükseldi. Yeşil-Beyazlılar rakibi karşısında oynadığı etkili futbol ile sahadan 3 puanla ayrılan temsilcimiz Kayseri Şekerspor'u galibiyeti getiren gollü frikikten Özgür Meriç Gayret'li kaydetti.  Karşılaşma sonrası soyunma odasına giden Yeşil-Beyazlı oyuncular taraftarın çağırması ile sahaya çıkarak alın an galibiyeti taraftarları ile kutladılar. Soyunma odasında büyük sevinç yaşayan Yeşil-Beyazlı oyuncular her maçtan sonra galibiyet pozunu objektiflerimize vererek Yeşil-Beyaz Kayseri Şekerspor diye bağırdılar ve daha sonra stadyumdan ayrıldılar.

 

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR

2.dakikada konuk Ayvalıkgücü Belediyespor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan Murat Tan'ın ceza sahası içinde sert vuruşu yan direkten oyun alanı döndü.

25.dakikada Kayseri Şekerspor golü buldu. Bu dakikada sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Özgür Meriç Gayretli şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. (1-0)

İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi ekip Kayseri Şekerspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

70.dakikada gelişen Kayseri Şekerpor atağında sol taraftan Özgür Meriç'in ortasında ceza sahası içinde gelişine sert bir vuruş yapan Rıdvan Gökçe'nin vuruşunda top az farkla auta çıktı.

83.dakikada konuk ekip Ayvalıkgücü Belediyespor beraberlik golüne çok yaklaştı. Bu dakika ceza sahası içinde topla buluşan Fatih Bolat'ın sert vuruşunda günün başarılı ismi Muhammed Rıza Altıntaş topu kornere çelmeyi başardı.

87.dakikada Kayseri Şekerspor 2.gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ taraftan İbrahim Ethem'in şık pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Cemil Karakum'un vuruşunda savuma topu çizgiden çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kayseri Şekerspor sahadan 1-0'lık sonuçla ayrılarak puanını 20 yaptı ve bir basamak yükselerek 17.sıraya çıktı.

(Haber-Fotoğraflar Memduh BORAZAN)

 



Anahtar Kelimeler: ŞEKER ALTIN BULDU