ŞEKER KAMPA GİRİYOR

12.02.2015 21:55:41

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Şekerspor bugün yapacağı antrenmandan sonra Köksal Demirok Tesislerinde kampa girecek.

Ligin 21.haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Anadolu Üsküdarspor maçı için bugün yapacağı antrenmandan sonra tesislerde kampa girecek olan Yeşil-Beyazlılar Cumartesi sabah uçak ile İstanbul’a gidecek. Zorlu deplasman öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Yeşil-Beyazlılar deplasmana 3 puan için gidecek. Takımda eksik oyuncu bulunmazken oyuncuların son derece neşeli ve keyifli olması Anadolu Üsküdar maçı öncesi teknik heyeti umutlandırıyor.

Pazar günü İstanbul Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Anadolu Üsküdarspor maçın öncesi umutlu konuştu. 3 puan için İstanbul’a gideceklerini belirten Teknik Direktör Sebahattin Tekin, “  Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Zor bir deplasman ama biz bunu kolaya çevirerek 3 puanla döneceğiz. Oyuncularıma çok güveniyorum. Biz Pazar günü İstanbul’dan, Kayseri’ye 3 puanla döneceğiz. Oyuncularımın hafta başında beri antrenmanlarda sergilediği performansları beni Anadolu Üsküdarspor maçı öncesi umutlandırıyor. Anadolu Üsküdarspor maçından galibiyetle dönerek ikinci yarının ilk deplasman galibiyetini almak istiyoruz`` dedi.

(Spor Servisi)