ŞEKER 1 ATTI ÜÇ ALDI

23.03.2015 00:03:00

Üçüncü Lig 3. Grup temsilcimiz sahasında Bergama Belediyespor'u Volkan'nın attığı golle 1-0 mağlup etti ve haftalar sonra küme düşme potasından çıktı.

limizde iki gün boyunca etkili olan kar yağışına rağmen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelinin özverili çalışması ile temizlenen Dış Saha`da oynanan maçta Kayseri Şekerspor, Bergama Belediyespor`u tek golle yıkarak altın değerinde üç puanın sahibi oldu.  Maçtan sonra taraftarı ile galibiyetin coşkusunu yaşayan Kayseri Şekersporlu oyuncular daha sonra soyunma odasında galibiyet pozu verdiler. Aldığı galibiyetle ile haftalar sonra küme düşme potasından çıkan Yeşil-Beyazlılar puanını 28 yaptı ve 14.sıraya yükseldi.

 

STAT: Kadir Has Dış Saha

HAKEMLER: Bayram Başkan ** Gürhan Karamelek ** Mürvet Yavuztürk **

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Irmak

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Deniz Çınar *** İbrahim Ethem Sevinç *** Mizgin Demir *** Yaşar Kabakçı *** Burak Öztürk *** Kudret Kanoğlu *** İsmail Bulut  *** (Dk.81 Ümit Kale ***)Volkan Kabadayı *** (Dk.71 Süleyman Köse ***) Emre Erol *** Rıdvan Gökçe ***(Dk.46 Cemil Karakum ***)  Özgür Meriç Gayretli ***

BERGAMA BELEDİYESPOR: Eren Abadanç * Gökhan Çetinus ** Mert Yüksel ** Harun Tutum ** Abdullah Berkay Velivar *(Dk.74 Samet Samancı *) Ali Demir ** Serdar Vefa Yeşil ** Muhammed Çağlar * Davut Aslan *(Dk.85 Mert *) Bilal Niyaz **  Ahmet Sefa Emmioğlu *

GOL: Dk.54 Volkan Kabadayı (Şekerspor)

SARI KARTLAR: Yaşar Kabakçı, Deniz Çınar, İbrahim Ethem Sevinç, Özgür Meriç Gayretli (Kayseri Şekerspor) Muhammed Çağlar (Bergama Belediyespor)

 

 

ÖNEMLİ DAKİKALAR

30.dakikada, Kayseri Şekerspor atağında sağ taraftan ceza sahası içine giren İsmail Bulut rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı maçın hakemi oyunu devam ettirdi. İsmail Bulut daha sonra hakem penaltı diye itiraz etti.

38.dakikada, sol taraftan gelişen Kayseri Şekerspor atağında topla buluşan Kudret Kanoğlu rakibini geçer geçmez sert vuruşunda kaleci topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

54.dakikada, Kayseri Şekerspor golü buldu. Bu dakikada sol taraftan Kudret Kanoğlu'nun çevirdiği topla ceza sahası içinde gelişine sert bir vuruş yapan Volkan Kabadayı topu filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi. (1-0)

87.dakikada, savunmanın arkasına atılan uzan topta kaleci ile karşı karşıya gelen Kudret Kanoğlu vuruşunda topu kaleci Eren'e nişanladı.

89.dakikada, sağ taraftan gelişen Şekerspor atağında Cemil'in pasında iyi hareketlenen İbrahim Ethem sıfıra iner inemez yaptığı ortada gelişine çok sert vuran Kudret topu direk dibinden auta gönderdi.

90.dakikada, konuk ekip Bergama Belediyespor'un kullandığı serbest vuruşundan ceza sahası içindeki karambolde kaleci Deniz Çınar büyük tehlikeyi önledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kayseri Şekerspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak puanını 28 yaptı ve küme düşme potasından çıkarak 14.sıraya yerleşti.

 



Anahtar Kelimeler: ŞEKER 1 ATTI ÜÇ ALDI