?ŞEKER? GİBİ BAŞLANGIÇ

26.09.2017 12:56:15

Yeşil-Beyazlılar ligin ilk maçında sahasında ve taraftarı önünde Niğde 2005 Azatlıspor´u 8-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

STAT: Atatürk Yan Açık Saha

HAKEMLER: Serkan Gürbüz *** Mehmet Ali Çetin *** Doğan Murat Kaya ***

SAHA KOMİSERİ: Şinasi Acar

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Ufuk Alpaslan  *** Mahmut Karakaya *** Emre İnal *** Mehmet Sönmez ***  Ahmet Ayhan *** Sedat Burak Altay *** Turhal Rzayev *** Oğuzhan Şenyiğit *** Oğuz Saltabaş *** (Dk.75 Ali Ateş ***) Emre Karakaş *** (Dk.77 Osman Talha Kotaran**) Muhammet Ali Kızılkaya *** (Dk.65 Muharrem Kaban **)

NİĞDE 2005 AZATLISPOR: Adem Serkan Özcan * Enver Akçalı * Fethi Menzilciler * Eren Erol * (Dk.67 Mahmut Arıcan *) Ülke Özgül * Rıdvan Esen * Serkan Bozok *(Dk.46 Berk Günden *) Elnur Hasanov * İbrahim Öztürk * Mehmet Tekin * (Dk.46 İsmail Türköz *) Mehmet Çetin *

GOLLER: Dk.7.27.36 Oğuz Saltabaş, Dk.26 Muhammet Ali Kızılkaya, Dk.32 Emre Karataş, Dk.70 Mehmet Sönmez, DK.72 Turhan Rzayev, Dk.80 Ali Ateş (Kayseri Şekerspor)

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Şekerspor ligin ilk maçında sahasında ve taraftarı önünde konuk ettiği Niğde 2005 Azatlıspor´u 8-0 gibi farklı sonuçla yenerek sezon farklı bir başlangıç yaptı. Atatürk Yan Açık Sahada oynanan karşılaşmada rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar her iki yarıda arka arkaya bulduğu goller ile 3 puana uzanmasını bildi. 90.dakika boyunca temposunu bir an olsun düşürmeyen Kayseri Şekerspor aldığı 8-0 gibi net bir galibiyetle ilk haftayı lider olarak tamamladı. Sezona galibiyetle başlayan temsilcimiz Kayseri Şekerspor bundan sonraki haftalarda çok can yakacağının sinyallerini ilk maçtan verdi.



Anahtar Kelimeler: ŞEKER GİBİ BAŞLANGIÇ