?Şehitlerimizi unutmayacağız?

24.09.2016 08:20:22

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK sergisi pek çok yönüyle olduğu gibi Demokrasi Şehitlerimiz için hazırlanan köşeyle de dikkat çekti.

n Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hainlere karşı canlarını ortaya koyan şehitlerimizin asla unutulmayacağını söyledi.
20 Eylül´de açılışı yapılan Geleneksel Yılsonu Büyük KAYMEK sergisinin girişinde yer alan Demokrasi Şehitleri köşesi ziyaretçilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehitlerimiz için hazırlanan köşeyi serginin açılışında Vali Süleyman Kamçı ve diğer katılımcılarla birlikte gezmişti.
Geleneksel KAYMEK sergisinin girişinde yer alan Milli İrade Fotoğraf Sergisi ve 242 demokrasi şehidimizin isimlerinin yer aldığı köşenin tüm vatandaşlarımızca görülmesi gerektiğini belirten Başkan Mustafa Çelik, ?15 Temmuz ve sonrasında yaşananları bu millet asla unutmayacaktır. Yüzyılın ihaneti; aziz şehitlerimiz, canlarını ortaya koyan gazilerimiz ve milletimizin dik duruşu ile yüzyılın zaferine dönüşmüştür. Bizleri büyük bir faciadan kurtaran aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız. KAYMEK sergisinde olduğu gibi her fırsatta onları anmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum? dedi.



Anahtar Kelimeler: Şehitlerimizi unutmayacağız